2777
2789
عنوان

رلم وارد حساب سیمکارتم شده

228 بازدید | 12 پست

متوجه شد نت ندارم اصرار کرد ک بگیره برام منم قبول کردم بعد گفت ی کد میاد برات برام بفرستش از ایرانسل من برات بگیرم منم اوکی دادم.

چرا از طریق ایرانسل من خودش نگرفت برام ؟ نکنه میخواد زیرو بممو چک کنه! 

ینی نمیتونس همین بسته رو از طریق برنامه خودش بگیره؟! 

رف تو حسابت،چقد بچه.ای خدایی

حواسم نبود اون لحظه تو فکر دیگ ای بودم ک قبول کردم وارد شه..

ولی می‌دونی آخه بچه صاف و ساده ایه دوسدختر هم نداشته الان از بچگی شناخت دارم ازش..

مثلا بهم مشکوک بوده و رفته تو حسابم ؟

آخه همیشه میگه بیشتر از هرکسی بهم اعتماد داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا وارد. حساب ایرانسل من بشه چی پیدا میشه؟ 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

خب می‌تونه شماره هایی ک باهاشون در تماسمم ببینه همه چیز اونجا ثبته

اهاااا

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

حواسم نبود اون لحظه تو فکر دیگ ای بودم ک قبول کردم وارد شه..ولی می‌دونی آخه بچه صاف و ساده ایه دوسدخ ...

ممکنه خلاف کنه و به اسم تو در میاد 

کاربری دست دوتا رفیقه که وقتی تعلیق میشه میاد رو اکانت من(مجرد و مجرد🌱)

با ایرانسل من میشه تماسارو چک کرد مگه؟

اینطور میگه اسی

ساده ایا

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

یکیش اینه که میتونه خفتت کنه ببرتت یجایی سیمکارتتم با گوشیش بسوزونه.... دوم همه شماره ایلو تبارت میاد دستش و تا تقی توق بخوره بیوفته رو تهدیدت....امضامو بخون و ه  جور شده ایرانسل منو نصب کن و اونو از برنامت حذف کن این بشر هم روانیه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .