2777
2789
عنوان

شوهرم

283 بازدید | 14 پست

سلام خانمها ما قم زندگی می‌کنیم و خانواده شوهرم به خاطر نیمه شعبان اومدن خونمون دیروز شوهرم سرکار بود ما بیرون بودیم دیگه قیمه و برنج گرفتیم مادرشوهرم گفت غذا درست نکن همینا رو گرم کن بچه ها بخورن یه یکبار مصرف رو شوهرم گفت جدا گرم کن قاطی نشه ولی باز قاطی شده بود سر سفره بهم میگه چرا قای کردی گفتم نکردم قاطی ولی اینجوری شد میگه نه من دیدم خودم جداش کرده بودم هی باهام پیش مهمان ها بحث میکنه مثلا پررو میخواست سیاست کنه قبلش هم تو اتاق باهام طلبکارانه صحبت می‌کرد من ندید میگرفتم خواهرشوهر یه پسر داره خیلی وحشی‌ هست مطلقه هست یهو سر شام پسر پنج سالمو میزنه اون پسر کلاس دومه پسرم گریه میکرد شوهرم سر پسرم داد میزنه گریه نکن بهش پیام دادم این بچه رو میزنه تو سرش داد نزن میگه به تو ربطی نداره پررو شب هم جاشو جدا کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا به‌شمار گفتم برات متاسفم که بچه خودتو میندازی طرف یه بچه پررو رو میگیری

اون سری رفته بودیم خونه فامیل شوهرم ییلاق ما با خانواده شوهرمو دعوت کرده بودن این پسره همینجور منو میزد دخترمو میزد آخرش جوش آوردم گفتم چرا میزنی خواهرشوهر ناراحت شد که چرا به پسرم اینجوری گفت این به آقا برخورد تا خوده قم باهام حرف نمیزد

خدا همیشه خانواده شوهرتو ازت دور نگه داره چون شوهرت در اصل اصلا جنبه نداره شوهر خواهر منم تا خانوادشو میبینه همین جوری میشه انگار ک خانوادش کی هستن خواهرمم همیشه میگ خوبه اینا ازم دورن😐😂

چشم‌هایش را بست و به‌سمت خورشید پرواز کرد؛ اما این‌بار بدون بوم و رنگ در‌ دست :)!

وای زندگی چقدر سخته ، خاک تو سرم ک دنبال شوهر میگشتم فکر کتم مجردی بهتره 

دمت گرم با م خوب صبری داشتی من بچمون میزد دستش و سرویس میکردم، شوهره هم وقتی انقدرناناز و پرو و بیشعوره طرف خانواده خودش رو بی دلیل میگیره ، منم آدمش میکردم ( ب درزندگی مشترک نمی‌خورم با این افکارم)

خدا همیشه خانواده شوهرتو ازت دور نگه داره چون شوهرت در اصل اصلا جنبه نداره شوهر خواهر منم تا خانوادش ...

بی‌شعور مثلا خواهرش طلاق گرفته مادرجون و خواهر جونش بهش افتخار کنن داداشمون رو زنش سیاست داده فک میکنه من نمی‌فهمم و خرم

بی‌شعور مثلا خواهرش طلاق گرفته مادرجون و خواهر جونش بهش افتخار کنن داداشمون رو زنش سیاست داده فک میک ...

بازم دمت گرم تو بیشتر سیاست نشون دادی صبر کردی جلو خانوادش نقطه ضعف تو نشون نده بیخیال باش بیشتر میسوزن هرچی گفتن  دستور دادن تو کار خودتو ساکت انجام بده 

چشم‌هایش را بست و به‌سمت خورشید پرواز کرد؛ اما این‌بار بدون بوم و رنگ در‌ دست :)!

بازم دمت گرم تو بیشتر سیاست نشون دادی صبر کردی جلو خانوادش نقطه ضعف تو نشون نده بیخیال باش بیشتر میس ...

دیشب باز نصفه شب اومد پیشم سگ محل ندادم به‌شمار گفتم دیگه نه من نه تو

دیشب باز نصفه شب اومد پیشم سگ محل ندادم به‌شمار گفتم دیگه نه من نه تو

اینجورین دیگ پیش ماماناشون از زن شون دور میشن بعد ک رفتن میان دوبار به جون زن شون میچسبن 

الانم بی محبتی خیلی نکن بهش اینجوری بیشتر ازت دور میشه باید یجوری بهش بفهمونی تو و اون باهمین و خانوادش یه گروه جدا و به اون ربطی نداره 

من تو زندگی خودم تر زدم  ولی مشاور خوبیم 😂💖

اینجورین دیگ پیش ماماناشون از زن شون دور میشن بعد ک رفتن میان دوبار به جون زن شون میچسبن الانم بی مح ...

اصلا انقدر از اینکارش بدم اومد نمیتونم ببینمش

دقیقا به‌شمار گفتم برات متاسفم که بچه خودتو میندازی طرف یه بچه پررو رو میگیری

خودخواه خودبین ازخودراضی ازخودمتشکر برا خودنمایی و خود شیرینی 

زندگی چیست خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفیدی مو ارثیه سفید شدن موهام حرصیه