2777
2789
عنوان

گم شدن سیم کارت

112 بازدید | 13 پست

سیم کارت مادرم گم شده زنگ زدم همراه اول قرار شده سیم کارت بیارن گفتن هزینه ش ۱۳۲ و خورده ای میشه الان وسواسفکری گرفتم که نکنه شماره قبلی نباشه و شماره جدید بیارن؟! همون سیم کارت با شماره قبلی که گم شده برامون میارن درسته؟!

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از خودشون میپرسیدی بعید نیس جدید بیارن

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

مگه شماره سیمکارتی که گم شده رو بهشون نگفتی ؟همونو برات ارسال میکنن دیگه

اره باید شماره رو گفته باشه 

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

اخه قیمت سیمکارت جدید این قیمت نیست که خیلی گرون شده بخواد اشتباه کنه

همین منم میگم قیمت سیم کارت جدید اونم دایمی همراه اول با ۱۰۰ خورده ای که نمیدن! نمیدونم الکی وسواس گرفتم حالازنگ میزنم ببینم درست ثبت شده یا نه

همین منم میگم قیمت سیم کارت جدید اونم دایمی همراه اول با ۱۰۰ خورده ای که نمیدن! نمیدونم الکی وسواس گ ...

نترس همونو میاررره 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
همین منم میگم قیمت سیم کارت جدید اونم دایمی همراه اول با ۱۰۰ خورده ای که نمیدن! نمیدونم الکی وسواس گ ...

دائمی که خیلی گرونه نگران نباش همونو برات میاره

کاربری دست دو نفره