2777
2789
عنوان

کم خونی یهویی

105 بازدید | 16 پست

یکی از اقوام نزدیکمون یهو از شنبه سر گیجه و حالت تهوع میگیره.چندبار میبرنش دکتر میگن کم خونی داره.امروز از صبحه که بردنش تا یه ساعت پیش که بیمارستان بودیم دو بار احیاش کردن انقد وخیمه وضعش.یبار خون استفراغ کرده میگن معدهش احتمالا سوراخه.ولی درد معده نداره اصلا.بنظرتون میتونه سرطان باشه خدایی نکرده؟خیلی استرس دارم

اسی ببخشید خاهرا الان باید چجوری تاپیک هامون رو حذف کنیم ؟ خاهش میکنم بگین دعاتون میکنم 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم خیلی سرم گیج میره میشه هم حالت تهوع دارم میکروب معده هم دارم صبحا هم هیچی نمیتونم بخورم جدیدا هم بی میل شدم من احتمالا دارم میمیرم حلالم کنید🤣💔💔💔💔

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

صبح میگفتن سطح خونش ۷ شب ساعت ۱۲ شده ۶ ،انگار خون بدنش داره میره.البته بگم آقا هستن

آخی ایشالا چیزی نیست

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.       واسه خوب شدن مامانم میشه صلوات بفرستی💖

خدا شفای کامل و عاجل عنایت کنه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اونو ک همگی نداریم 😂😂ولی سعی کن ازمایش بدی واسه معدت دارو بگیری عفونت معده باید درمان بشه به مرور ...

آره به مامانم میگم شنبه بعد دانشگاه میرم یسر دعا کن برام❤️