2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من ی سال گذشته برنگشته .دکترم گفت شتید بعد ۵ سال ۲۵ یا نیم بشه چشمت اونم برا مطالعه اگه دلت خواست عی ...

كجا عمل كردين هزينش چقدر شد؟

كاش ميشد بعضي فاميل ها رو آنفاميل كرد🤨🤨
الان چشم من دیدنیه عینک دور مشکی با چشمایی که از بارداری بشدت گود رفته 😭😭😭

مگه چنده شماره چشمت عزیزم ؟ 

من عینک نمیزنم یعنی نخریدم ولی اگه گرفتمم فقط موقع مطالعه میزنم .

اگه شماره چشمت پایینه ک دائم نزن 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

نههههه من تا اونموقع میمیرم 😤😢

اخی عزیزم بازم با دکترت مشورت کن .منم خیلی صبر کردم ولی عینک تحمل نکردم .لنز گرفتم .۱۱ سال لنز رو چشام بود عزیزم تا عمل کردم فک کن چقد سخت بود برام😑

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش؛خواهی دید که آن لحظه هرگز نخواهد رسید...
مگه چنده شماره چشمت عزیزم ؟  من عینک نمیزنم یعنی نخریدم ولی اگه گرفتمم فقط موقع مطالعه میزنم . ...

عادت کردم بشدت الان 1/5 و نزدیک بین یادم نیس

زیاد با رایانه کار دارم نمیتونم نزنم سردرد میشم

ولی چون بشدت وزن کم کردم چشمام گود رفته زیاد و صورتمم لاغر شده 

با لنز اذیت نشدی

چرا ولی عادت کردم .بستگی ب جنس لنزت داره .جنسشون نرمه اذیت نمیشی .ولی من اشتباه کردم مثلا ۱۲ ساعت تمام رو چشام بود ک چشام یکم عفونت کرد قطره ریختم خوب شد .بعدم سالی ی بار حتما باید لنزتو عوض کنی .تقریبا صد و خورده ای لنزته مایعشم برا یه ماهته حدودا سی تومن .

وصعیت چشم هست که مشخص میکنه نوع عمل رو یعنی چی شیردهی نمیشه 😭

دكتر گفت ده ماه پس از شيردهي البته دوستم باهاش صحبت كرد دكتر جباروند رييس مركز فارابي من نميدونم منطورش ده ماه پس از پايان شيردهي يا ده ماه پس از شروع شيردهي ولي فعلا كه پسرم زه ماهش نشده بعدش اولين فرصت ميرم

كاش ميشد بعضي فاميل ها رو آنفاميل كرد🤨🤨
منم لنز میزارم،ولی شبا اذیتم میکنه،تو اذیت نمیشی شبا؟

واه شبا باید درش بیاری مگه باهاش میخابی؟