2777
2789
لازک میگن؟ شماره چشمه شما چند بود

دو نوعه عمل یکی لازکه یکی لیزیک.برا من لازک بود .شمارش ۱.۷۵ اون یکی ۲ بود ولی استیگمات ۳ بود .چشام خیلی ضعیف بود .تهران کیلینیک نور عمل کردم 

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش؛خواهی دید که آن لحظه هرگز نخواهد رسید...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من چشمام سه و سه و نيم نزديك بين هست در واقع چيزي نميبينم ولي عينك هم نميزنم مگه مواقع ضروري يا پشت فرمون هميشه هم مشكل دارم فعلا كه شير ميدم ميگن نميشه عمل كرد ولي هر چه زودتر قراره عمل كنم ولي غير از ليزيك و لازك فنتو ليزييك و يه روش جديد به اسم اسمايل اومده نميدونم كدوم بيمارستان و كدوم روش رو برم 

كاش ميشد بعضي فاميل ها رو آنفاميل كرد🤨🤨
الان عینک میزنین؟؟دکتر هم بهم همینو گفت اگه بخوای عینک بزنی چشمات عادت میکنن

اره عزیزم دکترت راست گفته

من اخرین بار رفتم معاینه گفت بزا نمره عینکت و یکم کمتر بدم چشت عادت نکنه

بهتره بری پیشه یه چشم پزشک خوب معاینه

بعضیا میگن برمیگرده راسته

من ی سال گذشته برنگشته .دکترم گفت شتید بعد ۵ سال ۲۵ یا نیم بشه چشمت اونم برا مطالعه اگه دلت خواست عینک بزنی.وگرنه دید کلیت عالی میشه.بخدا راحت میشی از لنز و عینک.من ک خیلی مراقب بودم خیلی تمیزیو رعایت میکردم برا لنز اخر چشمم یکم عفونت کرده بود .اصلا عینک هم خوب نیس اینگار بدون عینک کوری.بخدا راحت میشی اگه عمل کنی ایقد خوبه

کسایی که استیگمات هستن بعد از یه سنی و یه نمره ای شماره چشمشون اصلاح میشه برای من یک چشمم نزدیک بین شد 

همسرمم پارسال رفتیم مرکز بینایی جواد الایمه قم که برای سیستانی هست عمل کرد بشدت راصی و منم میگه پاییز حتما بریم کلا با دارو و ... شد 1500

خیلیا از عرب و تهران اومده بودن

اوایل پاییز هم بهترین فصله

چندسالگی میشه عمل کرد؟ من 19سالمه

وای هنو سنت کمه ها .۲۴ به بعد باید عمل کنی .چون هر سال چشم ضعیفتر میشه