2821
2789
عنوان

خواستگار

150 بازدید | 6 پست

بچه ها من ۲۰سالمه کارشناسی تغذیه میخونم و شهرستان درس میخونم و زندگی میکنم. خواستگاری دارم که خیلییی پولداره خونه و مغازه توی جای خیلی خوبه تهران و ماشین و شغلشم‌موبایل فروشه و ۳۵سالشه. سنتی معرفی کردن و پسره گفته بود یه دختر خوشگل و قدبلند از شهرستان میخوام که زندگی کن باشه. تقریبا با شرایطش اوکیم ولی مشکل من اینه که اصلااا دوس ندارم تو این سن ازدواج کنم حداقل ۶یا ۷سال دیگه بعدشم خودم یک ساله با یه پسری دوستم که وضع مالیش اصلا خوب نیست ولی خیلی همو دوس داریم و وجدانم نمیزاره به این خواستگار فک‌کنم

نظر شما چیه چیکار کنم؟ هنوز با خود پسره حرف نزدیم و دلم نمیخواد اصن وقبول نمیکنم ولی خانواده اصرار دارن حداقل با هم صحبت کنیم. نظر شما چیه؟ شما بودید چیکار میکردید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یک درصد ممکنه کسی که دنبال همسر 15 سال کوچیکتره؛ برده نخواد ولی اینکه دیگه رسما گفته دختر شهرستانی زندگی کن میخوام! یعنی چی آخه! تازه ملاک فیزیکی هم تعیین کرده.

من نمیگم رد کن یا چی؛ ممکنه از بعد فرهنگی به این آدم بخوری نظر من از دید خودمه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من حس میکنم دوست دختر تهرونی داشته دیده اونجور که میخواد زن زندگی نیستن

اون که صد درصد تا این سن کار نکرده نذاشته

ولی تهران 10 میلیون نفر جمعیت داره. ایشون مشکلش پیدا کردن یکی از بین این همه نیست منظورش از شهرستانی دختر سادس که خانوادش هم ازش دور باشن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.