2777
2789
عنوان

ابله مرغون

80 بازدید | 18 پست

دوستان شوهرم بدنش یکم جوش زده و تب داره 

امکانش هست ابله مرغون باشه😑خیلی خستم تو این اوضاع خونه تکونی اینم آبله مرغون داشته باشه 

بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن! ❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه آبله مرغان باشه باید بگم خیلی مراقبت میخواد،تو بزرگسالی وحشتناکههههههه

وایییی 😭حالشم خیلی بده 

بیچاره میشیم اینجوری که بعدشم من مبتلا میشم 

بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن! ❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

خیلی سختش میشه ها هرچی سن بیشتر باشه متاسفانه شدید تره‌ مراقب خودتم باش نگیری البته اگ بچگی گرفتی نم ...

منم از این میترسم 

من بچگی نگرفتم

آره 😑واییی

باید آسیکلوویر بخوره که واگیریش کم بشه عوارض بهم نزنه و زودتر خوب بشه.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
حتما جدا کنید جای خوابتونو تو بزرگسالی تبدیل میشه به زونا من خودم ۱۵سالگی گرفتم مردممم

ای وای 🤦🏻‍♀️

وای یاد خودمون افتادم منو شوهرم ی هفته بعد عروسیمون گرفتیم وحشتناک بود واقعا خیلی بده

😥😥😥😥