2777
2789

مراسم اولیه رو با خانواده جهت آشنایی انجام بدین بعد بهتر طی چند جلسه حالا بیرون کافه یا  خونه صحبت کنید درمورد چیزایی که لازم یه مدت بزارید کلا برای آشنایی هم

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

مراسم اولیه رو با خانواده جهت آشنایی انجام بدین بعد بهتر طی چند جلسه حالا بیرون کافه یا خونه صحبت ک ...

گفتن انگار اول خودمون صحبت کنیم شماره همو داشته باشیم اگه اوکی شد به خونواده بگیم

من ازدواج دومم هست کمی میترسم راستش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتن انگار اول خودمون صحبت کنیم شماره همو داشته باشیم اگه اوکی شد به خونواده بگیممن ازدواج دومم هست ...

برا همین میگم یه مدت بزارین برای آشنایی وهر مشکلی که تو ازدواج اولت بوده وباهاش نساختی در نظر بگیر سریع با جمعش نکنید بله بدین مثلا بگین بهتر چند جلسه باهم صحبت کنیم حالا هر جور که دو طرف مایلن یا توخونه یا بیرون

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن