2777
2789

برای من که  ربات همش داره چرت پرت میگه

اگه میتونی کار باهاشو اسکرین و نمونه چتم بفرست

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یه کاربر آقا توهین کرده به من اینجا هم پیام گذاشته بود که نخوندم نی نی یار پاکیده راهی نیس گزارشش کن ...

باید اسم کاربریشو بلد باشی 

برا سلامتی پسرام ی صلوات میفرستین عزیزان❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من که ربات همش داره چرت پرت میگهاگه میتونی کار باهاشو اسکرین و نمونه چتم بفرست

آیدی بفرس بهدمسیج و میزنی بعد all میزنی کل چتایی که تو گپا عمومی یا همین کامنتا چنلا داشتی و نشون میده

:|

به نظر من نباید به این لینکها اعتماد کرد..به هرحال برخی از این لینکه به صورت هکر عمل میکنه

و نکته مهم اینکه خدا بهمون گفته تجسس نکنید...اصلا همچین جیزی هم درست باشه، آیا ما باید بریم و پیامای شخصی بقیه رو بخونیم؟؟

خودمون و وجدانمون‌..آیا ما راضی هستیم و حلال می کنیم کسی رو که به حقوق شخصیمون تجاوز کنه؟؟؟ 

مردی با لباس👔 و کفشهای گرانقیمت👞 به دیواری خیره شده بود و میگریست😯 نزدیکش شدم و به نقطه ای که خیره شده بود با دقت نگاه کردم، نوشته بود: این هم میگذرد😊 علت را پرسیدم گفت: این دست خط من است. چند سال پیش در این نقطه هیزم می فروختم، حال صاحب چندین کارخانه ام.پرسیدم پس چرا دوباره به اینجا برگشتی؟؟ گفت: آمدم تا باز بنویسم: این نیز بگذرد....گر به دولت برسی مست نگردی مردی، گر به ذلت برسی پست نگردی مردی، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی😍😍.سلامتی آقامون امام زمان صلوات📿📿
به نظر من نباید به این لینکها اعتماد کرد..به هرحال برخی از این لینکه به صورت هکر عمل میکنهو نکته مهم ...

عزیزم پیامایه شخصی نیست پیاماییه که تو گپایه عمومی داده شده

:|