2777
2789
عنوان

وسواس دارم

150 بازدید | 15 پست

سلام ممنون میشم اگه می تونید کمکم کنید :) 

من احساس می کنم وسواس دارم مثلا یه چیز کثیفو با یه دستمال پاک کردم اگه اون دستمال کثیف بخوره جای دیگه میگم اونجام کثیف شد خیلی اهمیت میدم به کثیفی و اینا ولی می بینم بقیه اینجوری نیستن خیلی اهمیت نمیدن حموم رفتنم طولانی شده بقیه مسخرم می کنن خیلی اذیت میشم نمی تونمم بزارم کنار اصلا موندم چیکار کنم بعضیام میگن دارو های روانپزشک تاثیری نداشته😔

بله وسواس همینه من امروز سه بار کمد دیواری رو با سه مایع مختلف و سه دستمال جدا پاک کردم چون یه نفر دست زده بود به کمدم

دارو و روانپزشک هم بستگی داره که فقط این مشکل روحی رو داری ؟ چقدر اطرافیان کمکت کنن؟ شرایط زندگیت چجوری باشه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بله وسواس همینه من امروز سه بار کمد دیواری رو با سه مایع مختلف و سه دستمال جدا پاک کردم چون یه نفر د ...

مشکل روحی قبلا روانشناس رفتم چیز خاصی نگفته فک نکنم چیزی داشته باشم بنظرتون چیکار کنم بخدا خیلی اذیت میشم نه مهمونی می تونم برم نه بیرون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل روحی قبلا روانشناس رفتم چیز خاصی نگفته فک نکنم چیزی داشته باشم بنظرتون چیکار کنم بخدا خیلی اذیت ...

من که برا خودم راهی پیدا نکردم ولی خب من خیلی مشکلات روحی دارم که همشون به هم وابسته شدن 

شما قطعا با کمک مشاور و روانپزشک البته کاربلد و حرفه ای میتونی درمانش کنی 

بعد حواست باشه هر چقدر طولانی بشه سخت تر میشه درمانش هم طولانی تر میشه سریع تر پیگیری کن 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

من که برا خودم راهی پیدا نکردم ولی خب من خیلی مشکلات روحی دارم که همشون به هم وابسته شدن شما قطعا با ...

خیلی ممنونم میگن درمانش دست خود آدمه آدم خودش باید بزاره کنار بی تفاوت باشه 

خیلی ممنونم میگن درمانش دست خود آدمه آدم خودش باید بزاره کنار بی تفاوت باشه

وای توروخدا نگو اینجور اعصابم بهم می‌ریزه 

یه سری آدم که فقط جملات روانشناسی رو از کتاب ها خوندن و هیچ آشنایی با مشکلات روحی جدی ندارن از این حرفا میزنن بعد همشون هم ادعا دارن ما پنیک داشتیم خودمون رو خوب کردیم ما فلان بودیم خوب شدیم بخدا همشون دروغ میگن 

ببین اونی که تو مشکل غرق شده اصلا نمیتونه فکر کنه که حالا بخواد به بی تفاوتی فکر کنه 

ولشون کن مگه خودت خواستی برات ایجاد بشه؟ یعنی خودت نشستی گفتی خب از امروز وسواس میگیرم !!!

برای درمان مشکلات روحی بسیار به کمک نیاز هست از طرف خانواده اطرافیان مشاور دکتر آدم نیاز داره حمایت بشه درسته خودت هم تاثیر داری باید بخوای اما تو درصد کمی هستی عوامل محیطی خیلی مهمه

توجه نکنچندبار توجه نکنی دیگه از سرت میپره

نمیشه به خدا می خوام ولی انگار فکر می کنین اونجاها کثیفه و واقعا نمی تونین دست بزنین😔 یه حس شکنجه اس اصلا 

نمیشه به خدا می خوام ولی انگار فکر می کنین اونجاها کثیفه و واقعا نمی تونین دست بزنین😔 یه حس شکنجه ا ...

دست بزن

من که نگفتم صداهای ذهنتو میتونی خاموش کنی

اتفاقا تو ذهنت کلی جنگ‌میشه

ولی به مرور زمان ذهنت متوجه میشه نمیتونه گول بخوره

کم کم پس برو

مثلا دستمال کثیف رو بذار رو یه چیز تمیز!

بعد دستتو‌بزن بهش

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
چطوری کنار گذاشتین 🥲 فقط خودتون یا دارو و اینام خوردین

نه دارو‌نخوردم

وسواسم خیلی بود

توجهی نمیکردم 

شاید بگی خب حتما وسواسم کم‌بوده وراحت گذاشتم! ولی باید بگم وقتی توجهی نمیکردم گاهی اوقات سرم به شدت درد میکرد

دراین حد تحت فشار قرار میگرفتم

کمکم ذهنم اینو‌پذیرفت که هر فکری قابل انجام دادن نیست

کم کم وسواسمو گذاشتم‌کنار

چطوری کنار گذاشتین 🥲 فقط خودتون یا دارو و اینام خوردین

اینو بدون اونا فقط در حد فکرن ...توفقط متوجه اونا شدی مصل همه افکاری که میان ومیرن...