2777
2789

من از پسر ورزشکار بدم میاد چون اکثرا با خانوما سر و کار دارن 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من اینارو نمی دونستم ای کاش، هیچوقت ورزشکار نبود

من میدونم 

و اکثرا دیدم و شنیدم 

بخاطر همین دوس ندارم ورزشکار باشه همسر آیندم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

چرا من اینارو نمی دونستم ای کاش، هیچوقت ورزشکار نبود

پسرم ده سالشه اومده میگه بابا با یه خانم صحبت کرد بعد رسیدیم خونه شماره رو حذف کرد بهش گفتم چی می گفت ازش دعوت می کرده براش کلاس خصوصی بزاره لعنت به شوهرم ازش بدم میاد 

شوهر دوستم مربی بدنسازیه ماهه ماه سرشو بالا نمیاره به دخترا نگاه کنه وفادار به تمام معنا خدا شاهده

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

شوهر دوستم مربی بدنسازیه ماهه ماه سرشو بالا نمیاره به دخترا نگاه کنه وفادار به تمام معنا خدا شاهده

خداحفظش کنه چرا پس شوهر من اینهمه بد ذاته از نامزدی لاشی بود

خداحفظش کنه چرا پس شوهر من اینهمه بد ذاته از نامزدی لاشی بود

به خدا ربطی به شغلو این چیزا نداره همش مربوط میشه به ذات انسان شوهره این دختره خیلی نجیبه چند لول هم از دوستم بالاتره کنار هم خیلی خوشبختن نه فک کنی ظاهره نه اصلا کامل میدونم پسره بیذاتی نیست

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند