2777
2789
عنوان

بازم دوری

309 بازدید | 12 پست

فردا بعد از ۲۵ ر‌وز شوهرم میره شهر محل کارش.... از الان گریم گرفته خیلی دوری سخته

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار بره اینطوری علاقش بیشتره کاش واس منم میرفت

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
ماهم همش تو دوری هستیم.. هفته ای یک تا دو شب خونست . بقیش جاده ست...  البته عادت کردیم دیگه

ماهم همینطور . ماهی دو روز میاد البته عید و اینا فصل فروشه همونم نمیاد تابستون قرار بود ماهم بریم شهر محل کارش الان میگه نه اونجا امکانات کمه و پسرم ممکنه اذیت بشه دیگه روانی شدم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من شوهرم همش ماموریته خیلی سخته

واقعا رو اعصابه

ماهم همینطور . ماهی دو روز میاد البته عید و اینا فصل فروشه همونم نمیاد تابستون قرار بود ماهم بریم شه ...

خدا کنه یجوری بشه شرایطتون ک همیشه پیش هم باشید عزیزم .. دوری سخته. میفهمم....

درخواست دوستی پذیرفته نمیشه! من چه حرفی باتو دارم آخه مرتیکه! سیکتیر بابا!

بزار بره اینطوری علاقش بیشتره کاش واس منم میرفت

نگو تنهایی بچه بزرگ کردن خیلی سخته منم وقتی نباشه باید همش خونه مامانم باشم اخرش ارزوی زندگی مستقل رو دلم میمونه

خدا کنه یجوری بشه شرایطتون ک همیشه پیش هم باشید عزیزم .. دوری سخته. میفهمم....

اینجوری که امشب گفت تا ۲_۳ سال دیگه نمیشه تا بتونه خودش رو بیشتر جمع و جور کنه بیاد

اینجوری که امشب گفت تا ۲_۳ سال دیگه نمیشه تا بتونه خودش رو بیشتر جمع و جور کنه بیاد

اووووه ۲.۳ سال الکی میگه الان بره دلش تنگ میشه میاد...خوب نرو پسرت ک بزرگه مردی شده ماشالا

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
اووووه ۲.۳ سال الکی میگه الان بره دلش تنگ میشه میاد...خوب نرو پسرت ک بزرگه مردی شده ماشالا

اره ماهی یکبار که میاد دلم خوش بود بریم زندگیم سامان بگیره از تابستون دیگه سرکار که نمیرم اینجا خونه مامانمم دیگه میترکم از بیکاری و فضولی اطرافیان میخواستمم برای بچه اقدام کنم میگه نه دلش قرار نیست نباشه و منم اینجا حامله باشم اونجا هم که راست میگه امکانات نیست و ...دودل شده مارو ببره 😪

اره ماهی یکبار که میاد دلم خوش بود بریم زندگیم سامان بگیره از تابستون دیگه سرکار که نمیرم اینجا خونه ...

نمیشه مغازرو بیاره شهر تو؟اره اقدام کنی خیلی خوب میشه

نمیشه مغازرو بیاره شهر تو؟اره اقدام کنی خیلی خوب میشه

فعلا نه نمیتونه اونجا درامدش خوبه باید سپرده اش زیاد شه تا بتونه ریسک کنه جا به جا شه تازه از زیر بار کلی بدهی دراومده باید ۲_۳ سال هنوز بمونه تا جمع و‌جور بشه . برای اقدامم میگه دلش قرار نیست ما اینجا باشیم خودش اونجا صبر کنیم منم سنم بالاست گوش نمیده