گودگودیی مدیر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 852 عنوان خرید عید | مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 21 پست سلام خرید عید کردین یا زوده گلمنگلی 😄 1403/11/24 | 22:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گودگودیی مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 852 منم در عرض چند ماه کم کم خرید کردم که از نظر مالی بهم فشار نیاد از مهر ماه ماهی یه تیکه خریدم نا الان استفاده هم نکردمشون گلمنگلی 😄
شیشلیکک عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 5891 من امروز رفتم مانتو بخرم خیلی گرون بود مانتو مجلسی که پسندیدم حدود ۴ تومن بود دلم نیومد بخرم.گفتم حا ... همیشه سواله یه همچین مانتویی رو مگه چند بار میپوشیدمن یه مانتو گرفتم مجلسی عروسکی فقط یبار پوشیدم 4ساله دست نخورده مونده برا همین لباسایی میگیرم ک همه جا بتشه پوشید و اسپرت باشن
گلزهرای عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 1274 همیشه سواله یه همچین مانتویی رو مگه چند بار میپوشیدمن یه مانتو گرفتم مجلسی عروسکی فقط یبار پوشیدم 4س ... خب ما برای مهمونی لباس مجلسی میپوشیم .هر سال که نمیخریم من چند سال یه بار یه مانتو مجلسی شیک میخرم شاید زیاد نپوشد ولی بودنش ضروریه گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید.
شیشلیکک عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 5891 خب ما برای مهمونی لباس مجلسی میپوشیم .هر سال که نمیخریم من چند سال یه بار یه مانتو مجلسی شیک میخرم ش ... سالی چند بار میپوشی؟ خیلیم میخواد همش برم مهمونی تیپ بزنم آرایش کنم حد اقل ماهی یبار
گلزهرای عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 1274 سالی چند بار میپوشی؟ خیلیم میخواد همش برم مهمونی تیپ بزنم آرایش کنم حد اقل ماهی یبار تو عید که هرجا عید دیدنی برم میپوشم.تو سال هم مهمونی تولدی مجلسی چیزی باشه میپوشم.حالا یه سوال شما مراسم رسمی دعوت شید لباس مجلسی نمی پوشید؟ گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید.
گودگودیی مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 852 تو عید که هرجا عید دیدنی برم میپوشم.تو سال هم مهمونی تولدی مجلسی چیزی باشه میپوشم.حالا یه سوال شما م ... منم مثل شمام گلمنگلی 😄