2777
2789
عنوان

رفتار شوهر

1482 بازدید | 21 پست

توی جمع و مهمونی چی صداتون میزنه؟ سر رو پاتون میذاره؟ دست دور شونتون میندازه ؟ دستتونو میگیره؟ یا سر و سنگین؟ شما چی صداش میزنید؟ سر رو شونش میذارین؟ دستشو میگیرین؟ یا اصلا ازین مرداس ک تو جمع سرشو میکنه تو گوشیش هرچیم بزنی بهش که جلو اون دختر فامیل ک قبلا ازت خوشش میومده حواستو بده به من تا بسوزه بازم تو یه عالم دیگس ؟

شوهرم بستگی به حالش داره. یه وقتا حسابی قربون صدقه میره و حتی جمع خودمونی باشه منو می بوسه ولی گاهی وقتا اصلا. 
صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم تو جمع میگه خانوم . من اسمش و عادی صدا میزنم تو مهمونی گوشی نمیگیره کسی هم قبلا ازشش خوشش نمیومده . دیگهههههه چی بود اهان دستش هم میزاره . همین ولی واقعا هیچ کدوم ازینا مهم نیس چرا بهش فکر میکنی 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
شوهرم بستگی به حالش داره. یه وقتا حسابی قربون صدقه میره و حتی جمع خودمونی باشه منو می بوسه ولی گاهی ...

شوهر من اصلا از هفت دولت آزاده..تو جمع اصن انقد سر و سنگین میشه ..منم میخوام حرص بعضیا رو دربیارم ولی اگه فهمید..

سر رو پا گذاشتن و دست گرفتن و سر رو شونه گذاشتن به نظر من خیلی لوس و چیپه. این نطر منه و ممکنه غلط باشه . اما به شخصه خوشم نمیاد و کسی هم جلوم این کار رو بکنه معذب میشم! یه طور توی چشم کردن بقیه است!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
بهم تو جمع میگه خانوم . من اسمش و عادی صدا میزنم تو مهمونی گوشی نمیگیره کسی هم قبلا ازشش خوشش نمیومد ...

دوس دارم جلوی خواستگارای قبلیش خیلی هوامو داشته باشه ولی هرچیم بش میگم اصلا تو باغ نیس🤣

تو جمع سر بذاره رو شونه م!!؟؟نه باباااا اصلا،داداشش با اینکه بزرگتر از شوهرمه همیشه تو جمع دستش دور گردن خانمش بود و هی خانم خانم میکرد،من اولا حسودیم میشد و با شوهرم دعوامون میشد،بعد یه بار شنیدم پدر شوهرم خیلی از این حرکتای برادرشوهرم بدش میومد و من و شوهرمو داشت واسه مادرشوهرم مثال میزد و میگفت مگه اونا نیستن سنگین و رنگین میشینن،دیگه خوشحال شدم.خخخخ.

تو جمع مثله خونه عزیزم عشقم صدا میکنه دستم دور گردنم می ندازه منم اسمش رو با پسوند جان میگم مثل همیشه ولی اگر بابام باشه دوست ندارم خجالت می کشم چون میدونه رعایت میکنه ولی تازگیا دخترم حتی نمیزاره دستم رو بگیره 😁😁😁

سر رو پا گذاشتن و دست گرفتن و سر رو شونه گذاشتن به نظر من خیلی لوس و چیپه. این نطر منه و ممکنه غلط ب ...

حالا سر رو پا گذاشتن منطورم جمعای خیلی صمیمی بود..ولی همینکه توی مهمونی حواسشو بده به منو اون گوشی لامصبو بذاره تو جیبش با من حرف بزنه بیشتر منظورمه..جلوی اون چشمایی که زیر نظرمون دارن ک بگن این دوتا خیلی همو دوس دارن یا ندارن

دوس دارم جلوی خواستگارای قبلیش خیلی هوامو داشته باشه ولی هرچیم بش میگم اصلا تو باغ نیس🤣

اخه.بخدا دلیل نمیشه یعنی اگه.پس جلوی جمع ببوستت دیگه عاشقته و هیچ مشکلی نداری 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️