2789
عنوان

نامزدم

165 بازدید | 10 پست

امروز اومد خونمون ی دوساعتی نشست 

رفتنی ک همو بغل کردیم فلان 

میخواست ببوسه منو بوی سیگارش اومد 

روز خواستگاری هم بهم گفته بود هروز یکی کم میکنم یروز ۵تا روزبعد۴تا روز بعد۳تا.... 

الان بهش پیام بدم چی بگم بنظرتون

بگم هروقت سیگار کشیدی منو بوس نکن لوسه

ولی یچی بگم روش تاثیر بزارههه تو رو خدا کمکم کنین

۴ماهه عقدیم زده زیر حرفاش

😐

از اول میدونستی دیگه 

یه آدم معمولی با یه زندگی غیر معمولی🌚💕:)) تو زندگیم به دنبال پیدا کردن بهونه‌های خلاقانه برای تنبلی ام🦦✨! عاشق غذام، موسیقی‌ ،فیلم وسریال،طبیعت،کتاب، گربه ، دیدن ماه و ستاره‌هام 🌙🌱. •یک عدد نامزد خوش قدو بالا هم دارم که بالاخره به هم رسیدیم 🫦💗:) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میدونی یه طوری نگو پنهون کنه ازت مثلا بین حرفتون بگو وای عشقم من به بوی سیگار و اینا حساسیت دارم چه خوب که مثلا داری میزاریش کنار تشویقش کن مثلا بگو ارادتو دوس دارم یا ممنون که به خاطر من این مورد رو انجام میدی اخه بوی سیگار اذیتم میکنه و فلان

میگذره میرسیم میبینیم :)

یک سوال میشه بپرسم خیلی ببخشین....

شما تو اینستا پیج شخصیتون شده عکس بی حجابی یا با لباس کم بزارین و هر چند پیج خصوصی ولی مثلا چند تا مرد نامحرمم شما رو دنبال کنن؟؟؟ 

بعد مثلا شده به همسرتون بگین ماشینشو بفروشه و بهترشو بخره؟؟؟

انموقع هم خر فرضم میکنه بهم دروغ میگه اخه 😭😭

خب همون دیگه موقعی که دیدی بوی سیگار میده همون لحظه بگو خیلی گیر بدی اون موقع ازت پنهون میکنه چند بار مثلا بین حرفتون بگو دیدی اثر نکرد بهش بگو من واقعا اذیت میشم 

میگذره میرسیم میبینیم :)