2777
2789
عنوان

دیسک کمر پاره

105 بازدید | 10 پست

دوستان دیسک کمر پاره واقعا با ورزش و حرکات اصلاحی خوب میشه ؟ یا آخرش باید عمل کرد من الان یک ماهه که دارم حرکات اصلاحی انجام میدم و بیمارستان هم بستری شدم دکترم وزنه بست به کمرم کمی بهترم اما دست میزنم مثلا به شکمم انگار به نخاع فشار میاد پام درد میگیره درد منتشر میشه 

دکترم میگه حرکات اصلاحی باید انجام بدی عضله بسازی

ولی امید ندارم میگم یک جایی رو فشار میدم مثلا روی شکم پام و کمرم درد میگیره 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی با بستری تو بیمارستان و اون وزنه بستن رو به بهبودم ولی میگم انگار فشار روی نخاعم هست

میگن اگه پا و ناحیه تناسلی بی حس بشه حتنا باید عمل ولی اگه بهتری یه ۶ ماهی بخواب و کار سنگین نکن

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

عمل نکن تا جای ممکنحرکت اصلاحی جوابه

دکترم هم میگه عمل نه 

میگه فقط حرکات اصلاحی 

ولی فکر میکنم واقعا باعث خوب شدن کامل نمیشه 

میگم قشنگ فشار رو نخاعم رو حس میکنم 

میشه بپرسم چرا میگی عمل نکنم ؟ خیلی ها با عمل راحت شدند دردهاشون رفت 

دکترم هم میگه عمل نه میگه فقط حرکات اصلاحی ولی فکر میکنم واقعا باعث خوب شدن کامل نمیشه میگم قشنگ فشا ...

عزیزم با عمل بدن ناقص میشه

من و برادرم دیسک داریم

درد کمر دردیه که با پیاده روی استخر ورزش بهتر میشه

عزیزم با عمل بدن ناقص میشهمن و برادرم دیسک داریمدرد کمر دردیه که با پیاده روی استخر ورزش بهتر میشه

اخه دیسک من پاره شده بعد واقعا این همه عمل کردند خیلی ها راضی بودند من پام گزگز داره میترسم دیر بشه عصبها آسیب ببینه

اخه دیسک من پاره شده بعد واقعا این همه عمل کردند خیلی ها راضی بودند من پام گزگز داره میترسم دیر بشه ...

والا بخدا من نمیدونم ی چیز بگم اشتباه باشه

چیزی که میدونم تا میتونی خودتو دست دکتر نده ناقصت میکنه شاید بگی الان ناقص شدی دور از جونت ولی اینکه به بدنی که خدا آفریده تیغ بزنن و جابجا کنن ریسک بزرگیه 

کمرت خوب نمیشه باید باهاش مدارا کنی با ورزش و آب درمانی و پیاده روی

عزیزم با عمل بدن ناقص میشهمن و برادرم دیسک داریمدرد کمر دردیه که با پیاده روی استخر ورزش بهتر میشه

البته بگم یک دکتر خیلی خوب میرم اون اصلا زیر بار عمل نمیره حاضر نیست من رو عمل کنه میگه صبح تا شب ، شب تا صبح باید مثل تپش قلب ورزش های کمر رو انجام بدی ده روز بیمارستان بستری ام کرد و به کمرم  وزنه وصل کرد عضله ساختم میتونم بشینم 

اصلا بهم میگه حرف عمل نزن باید خودت رو با ورزش خوب کنی 

ولی من اصلا اونجور که باید کمرم خوب نمیشه الانم استعلاجی هستم تا ببینم چی پیش میاد 

میشه بپرسم شما دیسکت پاره هست یا بیرون زده ؟