2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتون سعی کنید کمتر بیاید... اراده تون ضعیف نباشه

منم خیلی از کارو زندگیم میافتادم کمتر میام

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
خیییلی خیلی بده کاش میتونستم نیام نه درس میخونم نه به کارا خونم میرسم 

دقیقا.

شنبه امتحان دارم.۳۰۰صفحه

واسه درس خوندن فیل ت ر ش ک ن نصب نکردم درگیر شبکه های مجازی نشم،

درگیر ااینجا شدم.

بنظرت چاره چیه؟

خودتون سعی کنید کمتر بیاید... اراده تون ضعیف نباشه  منم خیلی از کارو زندگیم میافتادم کمتر م ...

یمدته اصن بی حوصلم.کلی وقت هم هست گردش بیرون پیاده روی نرفتم.حالا دوروز به امتحانی وقققتشم ندارممم آخه.

واسه همین از دپی حوصلم سرمیره میافتم به جون نینی😣😣سایت😝

دقیقا. شنبه امتحان دارم.۳۰۰صفحه واسه درس خوندن فیل ت ر ش ک ن نصب نکردم درگیر شبکه های مجازی نشم، ...

نمیدونم فقط امشب تونستم 3 ساعت نیام یکم پروژه هامو تکمیل کردم ولی امتحان ریاضی دارم یک شنبه ک هیییچی ازش بلد نیستم نمیخونمم خیلی استرس دارم ولی گوشی از دستم نمیوفته خیلی نگرانم😳

خودتون سعی کنید کمتر بیاید... اراده تون ضعیف نباشه  منم خیلی از کارو زندگیم میافتادم کمتر م ...

نیهان چجوری ارادمو تقویت کنم تو این شرایط😣😣😧😧😧

میگما نیهان اسم کیه؟یه اسم خاص🙄تاحالا نشنیده بودم🙄🙄

نیهان چجوری ارادمو تقویت کنم تو این شرایط😣😣😧😧😧 میگما نیهان اسم کیه؟یه اسم خاص🙄تاحالا نشنیده ب ...

نیهان اسم دختره 😜.. قرار بود اسم دخترم باشه. اما بچم پسر شد.

معنیشم ینی مهربون خوش قلب

والا دست خودته. اراده کن که نیای زیاد.. 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
نیهان اسم دختره 😜.. قرار بود اسم دخترم باشه. اما بچم پسر شد. معنیشم ینی مهربون خوش قلب والا دست خ ...

چه قشنگ😄😄😄

آخی عزیزم ایشالا دخترددارم میشی

(البته منکه خودم عااااشق پسر داشتنم😌😌😌اصن یه حس مادرانگی خاص به آدم دست میده یا پسر داشتن.کفشاشو پاش کنی..تیپ مردونه بزنه..بزرگ بشه..قدش بلند بشه..مقتدر باشه..وای چه کنم ازاین عشق بی خبرم از این عشق خودم خبر ندااارم دارم میمیرم از این عشق..لای لالا لای لالای لای.لای لالا لای لالای لای.دین دیری رین.دیدین دین.دیری ری ری رین.ری رین رین)

چه قشنگ😄😄😄 آخی عزیزم ایشالا دخترددارم میشی (البته منکه خودم عااااشق پسر داشتنم😌😌😌اصن یه حس م ...

قربونت مهربونم. اما همین یه بچه هم زیاده اصلا به دومیش فکرم نمیکنیم... 

دلت همیشه شاد 😘😘😍😍

قربونت مهربونم. اما همین یه بچه هم زیاده اصلا به دومیش فکرم نمیکنیم...  دلت همیشه شاد 😘😘😍😍

عه با خوبه که بچه😄😄😄

(البته من هنوز عقدم شاید هنوز نمیفهمم😐😑🙄😄😅)