کوچ،پرستو مدیر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 240 عنوان گرانی | مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 38 پست سلام دوستان بیاین یه کم دلداریم بدین نمیدونم بخندم یا گریه کنم تا سر برج چند روز مونده حسابی بی پول شدیم چایی و پوشک بچه نداریم ...شما هم فشارو حس میکنین؟ 1403/11/24 | 22:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چاوجوانگمممم عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 6754 لینک اینجا گذاشتع نمیش..بعدشم مگ قرار بخورمشون ..براخودمنم زحمت داره کپی کنم حالا اونجاهم کپی بشه ای ... منم میدونم برا نیازمنداس .. عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .
چاوجوانگمممم عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 6754 نه گیانکم ممنونتم هناس گوی بوده ناو ای زندگیه خدا کی موشکی بای گشتمان درجا بواده هوا . عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .
کوچ،پرستو مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 240 خدا ب زندگیتون برکت بده ولی سعی کنین از این به بعدمدیریت کنین والا مدیریت میکنیم اوضاع اینه یک ساله هیچ لباسی نخریدیم و مسافرت نرفتیم و از خرجای غیر ضروری زدیم ولی بازم چاله چوله زیاد داریم تو زندگی
mmtrnmmm عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 5888 والا مدیریت میکنیم اوضاع اینه یک ساله هیچ لباسی نخریدیم و مسافرت نرفتیم و از خرجای غیر ضروری زدیم ول ... خوبه شماهاکارمیکنی خودتم ..من چی بگمبایه بچه کوچیک ومریضی ..خدادبدادهممون برسه
کوچ،پرستو مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 240 گوی بوده ناو ای زندگیه خدا کی موشکی بای گشتمان درجا بواده هوا . مه دوس نیرم زود بمرم شانسیش نیرم موشک بیده لیم نمرم ولی قطع نخاع یا فلجم کید خرگ چوده بان سرم
چاوجوانگمممم عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 6754 مه دوس نیرم زود بمرم شانسیش نیرم موشک بیده لیم نمرم ولی قطع نخاع یا فلجم کید خرگ چوده بان سرم خدا نکا کوره هر اوه شانس بداشتایم اسممان شمسعلی بی عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .
کوچ،پرستو مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 240 خوبه شماهاکارمیکنی خودتم ..من چی بگمبایه بچه کوچیک ومریضی ..خدادبدادهممون برسه خدا به خودت و عزیزانت سلامتی بده ان شالله.
کوچ،پرستو مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 240 خدا نکا کوره هر اوه شانس بداشتایم اسممان شمسعلی بی آ راس اوشید.