2777
2789
عنوان

پول نزول

| مشاهده متن کامل بحث + 5217 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یکی بگه نزول یعنی چی؟

سلام. تعریفش اینه:

ربا از گناهان کبیره به معنای معامله دو کالای همجنس با زیادی دریک طرف، قرض دادن به شرط زیادی، یا سود ظالمانه در معامله یا تجارت است. از دیدگاه اسلام رباخواران را مورد لعن خداوند معرفی کرده‌اند

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

میشه یکی بگه نزول یعنی چی؟

یعنی یک سودی مشخص روی پول بکشن . اگر شما پولتو دادی به کسی میتونی درصدی کار کنید مشکلی نیست یعنی در سود و ضرر شریک باشید و مقدار تعیین نشه فقط درصد تعیین کنید مثلا پنجاه پنجاه یا چهل درصد و شصت در صد اما اگر بگی باید ماهیانه فلان قدر پرداخت کنی میشه نزول

سلام بله خواهر نزوله۰۹۶۴۰۰ مرکز پاسخگویی به سوالات شرعیه

من میدونم نزول حرامه فقط این میگه باهاش کار میکنم میخوام ببینم خب چه کاری انقد سود میده 

حساب کن ۱۰ درصد ماهیانه میده به من خب یه سودی هم واسه خودش داره دیگه؟چه کاری انقد سود داره؟

من میدونم نزول حرامه فقط این میگه باهاش کار میکنم میخوام ببینم خب چه کاری انقد سود میده حساب کن ۱۰ د ...

نمیدونم هرکاری باشه کارش نزوله

مرجعتون کیه؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اگه مشخص نکنه چی

اگه  طرف با پول معامله کنه و صاحب پول در سود و زیان شریک باشه مشکل نداره و یا اینکه پول رو بگیره و هیچی مشخص نکنه و بعدا کسی که پول رو گرفته مقداری به پول اضافه کنه و برگردونه

کاربر آقا 

سلام عزیزم بپرس که مطمعن بشی از مراجعت. ولی نزول خیلی بده.تو نت چند تا روایت راجع بهش بخون...عواقب دنیوی و اخروی خیلی بدی داره.

خیلیا تجربه کردن چه عواقبی داره تو همین دنیا.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

من میدونم نزول حرامه فقط این میگه باهاش کار میکنم میخوام ببینم خب چه کاری انقد سود میده حساب کن ۱۰ د ...

اگر مقدار تعیین بشه نزوله کاری که بانکها انجام میدن اما اگر درصد تعیین کنید و سود و ضرر باهم شریک باشید مشکلی نیست. یعنی نگید ماهی ده میلیون سود بده میتونید بگید ماهی ده درصد سود به شما بده و تو سود و زیان باید شریک باشید