کاپچینو مدیر عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 159 عنوان کیدارما 🥰😍 | مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 65 پست کسی اینجا کیدارما هست دور هم جمع بشیم به یاد آرزوهایم سکوت میکنم💔 1403/11/24 | 21:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ateez عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1153 منم میزارم سریال تموم بشه بعد ببینم اعصابم نمیکشه یه هفته منتظر باشم😂 اره منم اصلا نمیتونم منتظر بمونم به خصوص اگه ۲ هفته طول بکشه
کاپچینو مدیر استارتر عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 159 منم کم و بیش میبینم چیا دیدی؟؟ من عشق پنهان .رود خانه ای که از ان میگذرد .فریب دل .برو برو ماهی مرکب ... از گوگل نگا میکنی یا تل به یاد آرزوهایم سکوت میکنم💔
زیو عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7555 نه من باید ببینم یکی تعریف سریال چینی رو کنه بعد ببینم ففط الیس رو دیدم دختر تک شاخ من تو از ایندهفقد اینا رو یادمه بقیه اسماشون یادم نیست اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
کاپچینو مدیر استارتر عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 159 دقیقاا آخرش یادت میره مجبور میشی ریوارچ کنی حسش میره دیگ اره دقیقا به یاد آرزوهایم سکوت میکنم💔
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 10393 از گوگل نگا میکنی یا تل گوگل از سایت نما تلگرام نت زیاد میره خیلی روبیکا هم خوبه همه سریال های آسیایی کره ای و چینی و... رو داره گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔
زیو عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7555 منم کم و بیش میبینم چیا دیدی؟؟ من عشق پنهان .رود خانه ای که از ان میگذرد .فریب دل .برو برو ماهی مرکب ... یادم نیست اسماشونو🤣💔 اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 10393 دختر تک شاخ من تو از ایندهفقد اینا رو یادمه بقیه اسماشون یادم نیست دختر تک شاخ من اره دیدمش خیلیی باحال بود از این سریال ها دختر خودش رو شبیه پسرا میکنه خیلی دوست دارم پسران برتر از گل چی کدوم ورژن هاشو دیدی گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 10393 یادم نیست اسماشونو🤣💔 🫤🫤 گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔
کاپچینو مدیر استارتر عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 159 گوگل از سایت نما تلگرام نت زیاد میره خیلی روبیکا هم خوبه همه سریال های آسیایی کره ای و چینی و... رو ... منم فقط از گوگل میگیرم تل ندارم روبیکا هم ندارم به یاد آرزوهایم سکوت میکنم💔
کاپچینو مدیر استارتر عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 159 دختر تک شاخ من اره دیدمش خیلیی باحال بود از این سریال ها دختر خودش رو شبیه پسرا میکنه خیلی دوست دار ... همین اقامت در هانیانگ هم دختره خودش رو پسر میکنه در کل عالیه به یاد آرزوهایم سکوت میکنم💔
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 10393 من پسران برتر از گل ورژن کره ای و.چینی و تایلندی دیدم عااالی ورژن تایلندی بازیگراش عاالی بودند اصلا 😁😁ورژن چینی هم کمدیش عااالی بود 😂😂 گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 10393 همین اقامت در هانیانگ هم دختره خودش رو پسر میکنه در کل عالیه عهههه پس میبینم صد درصد گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔
زیو عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7555 سریال جواهر بخش ایببینین درحال پخشهخیلی سریالش خفنه ترکونده خیلی طرفدار داره و جدیده تا قسمت ۶امده فردا یا جمعه قسمت ۷میادحتما ببینین خیلی معروفه اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
زیو عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7555 من پسران برتر از گل ورژن کره ای و.چینی و تایلندی دیدم عااالی ورژن تایلندی بازیگراش عاالی بودند اصلا ... منم دیدم ورژن تایلندی بهتره •-• اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 10393 منم دیدم ورژن تایلندی بهتره •-• دقیقاا خیلی جذابن گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔