2777
2789
اصلا لباسا یه جا حرف ها یه جا من سریال ابان رو گزاشتم بچم هی میگفت مامان این شوهر داره چرا میگه باید ...

من کره دوست دارم ولی ژاپن خیلی خفنه از نظر همچیز

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی بابا بخدا باور کن اینارو اصلا نمی‌شناسن فقط میخوان یه چیزی گفته باشند😂😂کلا عادت دارند باید تو ...

اره والا چهره خودشونو ندیدن چهره شوهرشون 🤣💔

بعد به اینا بد میگن

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

اصلا لباسا یه جا حرف ها یه جا من سریال ابان رو گزاشتم بچم هی میگفت مامان این شوهر داره چرا میگه باید ...

سریال های ایرانی همینن نمایش خانگی همش سیگار و مواد  ۴ تا اکیپ طلاق میگیرن جدا میشن این با اون اون با این آخرش هم بی سرو ته تموم میشه خدارشکر اصلا خیلی وقته سریال ایرانی هیچی نمی بینم همین گردن زنی هم ندیدم این همه معروف شد چون میدونستم آخرش مزخرفه که همین طور هم بود همه گفتند افتضاح تموم شد

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

کشور پیش رفته ای

اره عاشقشم اما دوستم بی دلیل از ژاپن بدش میاد اخر نفهمیدم چرا من دیونه وار عاشقشم 

ژاپن از نظر لباس و زیبای کشور و بعضی از مردماشون خوبن و خیلی کم پیش میاد که سریال یا فیلماشون خوب با ...

دقیقااا سریال هاش خوب نیست  زیاد کیفیت هم ندارند 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

ژاپن از نظر لباس و زیبای کشور و بعضی از مردماشون خوبن و خیلی کم پیش میاد که سریال یا فیلماشون خوب با ...

اره ولی سریال الیس در سرزمین مرزی خداست 

سریال های ایرانی همینن نمایش خانگی همش سیگار و مواد ۴ تا اکیپ طلاق میگیرن جدا میشن این با اون اون ب ...

خواهر نبین مزخرف ترین فیلمی بود که دیدم

به یاد آرزوهایم سکوت میکنم💔

دقیقااا سریال هاش خوب نیست زیاد کیفیت هم ندارند

الیس در سرزمین مرزی ببینین بخدا خیلی خوبه 

سریال های ایرانی همینن نمایش خانگی همش سیگار و مواد ۴ تا اکیپ طلاق میگیرن جدا میشن این با اون اون ب ...

بابا سریالای ایران فقط درباره گریه و ناراحتی گریه و ناراحتی همین حتی خبراشون هم همینجورین فقط دنبال مناسبت ناراحتین مثل شهادت و غیره 

خواهر نبین مزخرف ترین فیلمی بود که دیدم

سریال اسکویید گیم

الیس در سرزمین مرزی

اینا خیلی خوب بودن من دیدم