2777
2789

بنظرم اینجا راجب سریال کره ای نگو خودم هستم یبار گفتم فوشم دادن چون اسم کره بردم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم اینجا راجب سریال کره ای نگو خودم هستم یبار گفتم فوشم دادن چون اسم کره بردم

بهتر از ایرانی نیست سریال ایرانی نمیشه با بچه ببینی خیلی افتضاح شده

به یاد آرزوهایم سکوت میکنم💔

نه سریال کره ای اره یه سری ها جبهه میگیرن نه در اون حد فقط اسم اون گروه رو بیاری 😂😂😂رسماً می‌میری بخدا پاره میشی از فوش هاشون هعی خدا

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

عه دو دل بودم پس قشنگه منم دارم اقامت در هانیانگ میبینم خیلی قشنگه

کشف عشق عالیه حتما ببین البته قسمت آخرش جمعه میاد عه ندیدم هنوز اینو پس می بینم 

نه سریال کره ای اره یه سری ها جبهه میگیرن نه در اون حد فقط اسم اون گروه رو بیاری 😂😂😂رسماً می‌میری ...

چشونه؟ بخدا برام سواله ؟ اینا واقعا ایرانین؟ جدی؟ 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

اصلا لباسا یه جا حرف ها یه جا من سریال ابان رو گزاشتم بچم هی میگفت مامان این شوهر داره چرا میگه باید با من باشی طلاق بگیری نمیدونم چی جواب بچه کنم😐

به یاد آرزوهایم سکوت میکنم💔

هیچی بابا بخدا باور کن اینارو اصلا نمی‌شناسن فقط میخوان یه چیزی گفته باشند😂😂کلا عادت دارند باید تو همه چیز نظر بدن هیت بدن بگن اره ما اینیم بخدا نصفشون از عقده هاشون اینطوری میگن کره فلانه