2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فردا موعدمه میشه ۱۱ روز ،فردا بیفایده است درسته؟

بله عزیزم زودتر از دوهفته جواب نمیده معنولا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بذار تا عادت ماهیانه ت عقب بیوفته میتونی زودترم بزنی ولی منفی شد بازم باید بمونی تا عادت رو عقب بندازی بعضی وقتا تخمک گذاری دیر اتفاق میوفته لقاح دیرتر انجام میشه پس در نتیجه بی بی هم دیرتر مثبت میشه 

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
چند روز عقب بیفته

من خودم برا بارداری اولم دو روز زودتر ز بی بی زدم مثبت شد برای این بارداریم از ۵ روز جلوتر بی بیم مثبت شد برام جالب بود ولی در کل بدن با بدن فرق داره تخمک گذاری و زمان لقاحم شرطه دیگه همون روز عادتت برن من خودم بی طاقتم متاسفانه اصلش اینکه بذاری عقب بندازی بعد بی بی استفاده کنی

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
من خودم برا بارداری اولم دو روز زودتر ز بی بی زدم مثبت شد برای این بارداریم از ۵ روز جلوتر بی بیم مث ...

من دوره ام ۲۸ روز هست که تقویم تخمک گذاری گفته یازده بهمن باید تخمک گذاری میکردم که برای من ۱۵ آزاد شد یعنی چهارپنج روز دیرتر

تایم تخمک گذاری تون رو میدونستید؟

آره میدونستم ۱۳ دوره م تخمک آزاد کردم من دوره هام ۳۰ روزه ن ولی نمیدونم چرا ۱۲ یا ۱۳ دورره تخمک آزاد میکنم 

قبلش علائمی داشتید؟

داخل اون روز ترشحاتم خیلی زیاد میشن روز بعدش انگار نه انگار دیگه ترشح ندارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز