2777
2789
عنوان

نصیحت یا هر چی

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 27 پست
قربونت برماولین باره وابسته میشی؟

زیاد وارد رابطع نبودم 

قبل اون با یکی بودم ولی زیاد عمیق نبود وحس خاصی نداشتبم ک خیلیم کوتاه بود 

اینم شابد جون بهم ارزش نمیده علاقه دارم بهش 🥲نمیدونم خیلی پیچیدست 

زیاد وارد رابطع نبودم قبل اون با یکی بودم ولی زیاد عمیق نبود وحس خاصی نداشتبم ک خیلیم کوتاه بود اینم ...

یکم خودتو دوست داشته باش:)

بخدا تهش برات بد تموم میشه

از همین الان جلوی خودتو بگیر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون یاهم حرف زدی 🤍امیدوارم سریعتر ازسرم بیوفته

فداتشم

کاری نکردم قشنگم

مراقب کن از خودت

یادت باشه ک تو دنیا هیچ چیزی برات باقی نمیمونه جز خودت 

همه آدما رهگذرن🥲

خب من واقعا خودمو کم ارزش میبینم وکم ارزش میکنم این اخلاقم شده واقعا ،اعتماد به نفس پایینی دارم ولی ...

یه هدف واسه خودت تعیین کن و واسه اون تلاش کن.هرچیزی میتونه باشه،مثلا هنر یاد بگیر،یه چیزی ک ازش پول دراری و انگیزتو زیاد کنه...اگر اینکارو کنی،کم کم اعتماد ب نفست خیلی بالاتر میرع...منم مثل تو‌ بودم،الان ک هدف دارم،خیلی حالم بهتر شده و اعتماد ب نفسم بالاتر رفته

یه هدف واسه خودت تعیین کن و واسه اون تلاش کن.هرچیزی میتونه باشه،مثلا هنر یاد بگیر،یه چیزی ک ازش پول ...

نمیتونم اصلا اژ تنبلی وافسردگی هم جدا بشم 

همش کنج خونم 🥲

کلا خیلی روحیم ضعیفه وسختمه

نمیتونم اصلا اژ تنبلی وافسردگی هم جدا بشم همش کنج خونم 🥲کلا خیلی روحیم ضعیفه وسختمه

منم مثل تو بودم،سال کنکورم ی پسری از اشناها بهم ابراز علاقه کرد و منم چون اصلا خودمو لایق دوست داشتن نمیدونستم،از اون پسر واسه خودم خدا ساختم و تو رابطع همیشه من پیشقدم میشدم و اونم روز ب روز پررو تر شد و اخذم ولم کرد.

سال پیش یکی از عزیزترین افراد خانوادم رو از دست دادم و از لحاظ روحی داغۉوون شدم،افسردگی شدددید داشتم و اضطرابم در حد افتضاح بود..اما تو شرایطی بودم ک مجبووور بودم ی کاری واسه ایندم بکنم،حالا دقیق نمیتونم بگم چ کاری رو شروع کردم،میترسم شناسایی بشم،خواستی بیا تو خصوصی میگم.خلاصه از وقتی اینکارو شروع کردم و کم کم دیدم از پسش برمیام،اعتماد ب نفسم خیلی بالاتر رفت و خودمۉ ارزشمند دونستم و همین باعث شد دیگه ب هرخری اجازه ندم وارد زندگیم بشه و ازم سواستفاده کنه و با کمک همین تونستم کراشمۉ ک داشت بازی روانیم میداد و میخواست کاری کنه ک‌ من برم سمتش،گذاشتمش کنار و خودشم فهمید ک دیگه محل سگ بهش نمیدم.(هرچند ک سخت بود اما تونستم این کارو کنم)

الانم ی پسر اومده بود دایرکتم ک ظاهرش خیلی ب دلم نشست و ازم تعریف میکرد اما میگفت قصدش فقط ل.ا.س زدنه و منم گذاشتمش کنار چون با خودم گفتم من نباید وقتمو واسه ادمی ک قرار نیست باهاش اینده ای داشته باشم،تلف کنم‌..

خلاصه عزیزم راه حل تموم این مشکلاتت اینه ک ی کاریو شروع کنی و‌ کم کم اعتماد ب نفس بگیری و بفهمی هرخری ارزش وقت گذاشتن نداره...منم‌نمیگم الان خیلی عالی ام اما خداروشکر نسبت ب قبل خیلی بهتر شدم

منم مثل تو بودم،سال کنکورم ی پسری از اشناها بهم ابراز علاقه کرد و منم چون اصلا خودمو لایق دوست داشتن ...

اون‌ اکس سمیم هم چند وقت قبل بهم ریکوئست داد تو اینستا اما من دیگه قبول نکردم،ی بارم تو خیابون منو‌ دید و افتاد دنبالم اما دیگع محلش ندادم،خلاصه قدر خودتو بدون،کم‌کم اونایی ک بی ارزشت کردن،خودشون بلانسبت عین سگ دنبالت میوفتن

منم مثل تو بودم،سال کنکورم ی پسری از اشناها بهم ابراز علاقه کرد و منم چون اصلا خودمو لایق دوست داشتن ...

وای وای 😭😭

خیای خوشحال شدم بهتر شدی 

من خیلی خودم مختاجس حس میکنم 😭

کاش یکم حالم بهتر بشع 

وای وای 😭😭خیای خوشحال شدم بهتر شدی من خیلی خودم مختاجس حس میکنم 😭کاش یکم حالم بهتر بشع

مرسی عزیزم...فقط ی کاریو شروع کن،کم کم پیشرفت کنی،اعتماد ب تفست میرع بالا ...

منم مثل تو بودم،هرررلحظه چشمم ب گوشی بود ک اون عن اقا پیام بده،محتاج یههه درهه توجهش بودم،بعدم ک کات کردیم،هیچ تلاشی نکرد و تازه استوریایی میذاشت ک بگه اصن براش مهم نیست

اما بعد از دوسااال،اومد تو اینستا ریکوئست داد اما من قبول نکردم،بعدشم تو خیابون دنبالم افتاد اما بازم من بهش محل ندادم،هرچند ک ب سختی فراموشش کردم نمیگم راحت بود،اما الان خداروشکر دیگه ذره ای واسم مهم‌نیستش