2777
2789
عنوان

نصیحت یا هر چی

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 27 پست
قربونت برماولین باره وابسته میشی؟

زیاد وارد رابطع نبودم 

قبل اون با یکی بودم ولی زیاد عمیق نبود وحس خاصی نداشتبم ک خیلیم کوتاه بود 

اینم شابد جون بهم ارزش نمیده علاقه دارم بهش 🥲نمیدونم خیلی پیچیدست 

زیاد وارد رابطع نبودم قبل اون با یکی بودم ولی زیاد عمیق نبود وحس خاصی نداشتبم ک خیلیم کوتاه بود اینم ...

یکم خودتو دوست داشته باش:)

بخدا تهش برات بد تموم میشه

از همین الان جلوی خودتو بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون یاهم حرف زدی 🤍امیدوارم سریعتر ازسرم بیوفته

فداتشم

کاری نکردم قشنگم

مراقب کن از خودت

یادت باشه ک تو دنیا هیچ چیزی برات باقی نمیمونه جز خودت 

همه آدما رهگذرن🥲

خب من واقعا خودمو کم ارزش میبینم وکم ارزش میکنم این اخلاقم شده واقعا ،اعتماد به نفس پایینی دارم ولی ...

یه هدف واسه خودت تعیین کن و واسه اون تلاش کن.هرچیزی میتونه باشه،مثلا هنر یاد بگیر،یه چیزی ک ازش پول دراری و انگیزتو زیاد کنه...اگر اینکارو کنی،کم کم اعتماد ب نفست خیلی بالاتر میرع...منم مثل تو‌ بودم،الان ک هدف دارم،خیلی حالم بهتر شده و اعتماد ب نفسم بالاتر رفته

یه هدف واسه خودت تعیین کن و واسه اون تلاش کن.هرچیزی میتونه باشه،مثلا هنر یاد بگیر،یه چیزی ک ازش پول ...

نمیتونم اصلا اژ تنبلی وافسردگی هم جدا بشم 

همش کنج خونم 🥲

کلا خیلی روحیم ضعیفه وسختمه

نمیتونم اصلا اژ تنبلی وافسردگی هم جدا بشم همش کنج خونم 🥲کلا خیلی روحیم ضعیفه وسختمه

منم مثل تو بودم،سال کنکورم ی پسری از اشناها بهم ابراز علاقه کرد و منم چون اصلا خودمو لایق دوست داشتن نمیدونستم،از اون پسر واسه خودم خدا ساختم و تو رابطع همیشه من پیشقدم میشدم و اونم روز ب روز پررو تر شد و اخذم ولم کرد.

سال پیش یکی از عزیزترین افراد خانوادم رو از دست دادم و از لحاظ روحی داغۉوون شدم،افسردگی شدددید داشتم و اضطرابم در حد افتضاح بود..اما تو شرایطی بودم ک مجبووور بودم ی کاری واسه ایندم بکنم،حالا دقیق نمیتونم بگم چ کاری رو شروع کردم،میترسم شناسایی بشم،خواستی بیا تو خصوصی میگم.خلاصه از وقتی اینکارو شروع کردم و کم کم دیدم از پسش برمیام،اعتماد ب نفسم خیلی بالاتر رفت و خودمۉ ارزشمند دونستم و همین باعث شد دیگه ب هرخری اجازه ندم وارد زندگیم بشه و ازم سواستفاده کنه و با کمک همین تونستم کراشمۉ ک داشت بازی روانیم میداد و میخواست کاری کنه ک‌ من برم سمتش،گذاشتمش کنار و خودشم فهمید ک دیگه محل سگ بهش نمیدم.(هرچند ک سخت بود اما تونستم این کارو کنم)

الانم ی پسر اومده بود دایرکتم ک ظاهرش خیلی ب دلم نشست و ازم تعریف میکرد اما میگفت قصدش فقط ل.ا.س زدنه و منم گذاشتمش کنار چون با خودم گفتم من نباید وقتمو واسه ادمی ک قرار نیست باهاش اینده ای داشته باشم،تلف کنم‌..

خلاصه عزیزم راه حل تموم این مشکلاتت اینه ک ی کاریو شروع کنی و‌ کم کم اعتماد ب نفس بگیری و بفهمی هرخری ارزش وقت گذاشتن نداره...منم‌نمیگم الان خیلی عالی ام اما خداروشکر نسبت ب قبل خیلی بهتر شدم

منم مثل تو بودم،سال کنکورم ی پسری از اشناها بهم ابراز علاقه کرد و منم چون اصلا خودمو لایق دوست داشتن ...

اون‌ اکس سمیم هم چند وقت قبل بهم ریکوئست داد تو اینستا اما من دیگه قبول نکردم،ی بارم تو خیابون منو‌ دید و افتاد دنبالم اما دیگع محلش ندادم،خلاصه قدر خودتو بدون،کم‌کم اونایی ک بی ارزشت کردن،خودشون بلانسبت عین سگ دنبالت میوفتن

منم مثل تو بودم،سال کنکورم ی پسری از اشناها بهم ابراز علاقه کرد و منم چون اصلا خودمو لایق دوست داشتن ...

وای وای 😭😭

خیای خوشحال شدم بهتر شدی 

من خیلی خودم مختاجس حس میکنم 😭

کاش یکم حالم بهتر بشع 

وای وای 😭😭خیای خوشحال شدم بهتر شدی من خیلی خودم مختاجس حس میکنم 😭کاش یکم حالم بهتر بشع

مرسی عزیزم...فقط ی کاریو شروع کن،کم کم پیشرفت کنی،اعتماد ب تفست میرع بالا ...

منم مثل تو بودم،هرررلحظه چشمم ب گوشی بود ک اون عن اقا پیام بده،محتاج یههه درهه توجهش بودم،بعدم ک کات کردیم،هیچ تلاشی نکرد و تازه استوریایی میذاشت ک بگه اصن براش مهم نیست

اما بعد از دوسااال،اومد تو اینستا ریکوئست داد اما من قبول نکردم،بعدشم تو خیابون دنبالم افتاد اما بازم من بهش محل ندادم،هرچند ک ب سختی فراموشش کردم نمیگم راحت بود،اما الان خداروشکر دیگه ذره ای واسم مهم‌نیستش