2777
2789

سلام خانما میشه یه راهنمایی کنید

من حدود ۷ ۸ ماه تو اقدام به بارداری بودم بعد 

من این ماه روز تخمک گذاریم تو روزهای قمر در عقرب افتاده بود.

یه روز رابطه بدون جلوگیری داشتیم.که به همسرم گفتم نیت بچه دار شدن نداشته باش توی دلت چون قمر در عقربه..

بعدش ۵ بهمن از ۸ صبح تا ۳ ظهر قمر در عقرب نبود

ینی ۸ صبح تموم میشه مجدد ۳ ظهر شروع میشد

ما اون تایم اقدام به بارداری کردیم من لکه بینی ام شدم که فکر میکنم بابت تخمک آزاد شده بود

و الان باردارم

بنظر شما اون روز که رابطه بدون جلوگیری داشتیم تو قمر در عقرب ،تاثیری داره در بارداریم؟

خیلی استرس دارم

صدقه بده حتما

و دیگه اگر باردار بودی نگران نباش

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی باعث میشه اعتقاد داشته باشی؟

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

شاید چون از بچگی راجع بهش شنیدیمیا تلقیننمیدونمولی کلا ادمی هستم که سعی میکنم یه سری چیزهارو رعایت ک ...

اشتباه میکنی 

من مذهبی نیستم ولی واقعا بنظرم اونی که به خرافات اعتقاد داره قدرت خدا رو دست کم میگیره. 

گر نگهدار من ان است که میدانم شیشه را در بغل سنگ‌نگه میدارد

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.