2777
2789
عنوان

افسردگی تحصیلی🙄💔

269 بازدید | 14 پست

پارسال افسردگی گرفتم بخاطر درس 

تابستون از درس فاصله گرفتم بهتر شدم یکم 

دیگه نمیدونم چیکار کنم بهتر بشم اگه میدونین کمکم کنید 

روانشناس و.. نمتونم برم:))

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

یعنی چی دقیقا؟

درس‌خوندن یه پروژه‌ست دیگه، برنامه‌ریزی می‌کنی طی چه زمانی چقدر درس بخونی، می‌خونی و میری نتیجه می گیری

اگر مشکل ضعف پایه درسی داری کمک بگیر

مشکلت چیه؟

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
یعنی چی دقیقا؟درس‌خوندن یه پروژه‌ست دیگه، برنامه‌ریزی می‌کنی طی چه زمانی چقدر درس بخونی، می‌خونی و م ...

ن منظورم این نیس 

دیدی بعضیا دوران کنکور ناامید و افسرده و..‌. میشن ؟😕 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا تایمی که درس میخونی خیلی فشرده و پشت سر هم نیست ؟

ارههه

ن منظورم این نیس دیدی بعضیا دوران کنکور ناامید و افسرده و..‌. میشن ؟😕

به‌نظرم دست از فکرکردن به فلسه دنیا بردار یه مدت 😊

درست رو بخون، وقتی نتیجه رو ببینی یهو حالت خوب میشه

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
ارههه

خب یکی از علتاش همین می‌تونه باشه . فشرده درس خوندن بدون تایم استراحت بین ساعتای مطالعه ،یا حتی اینکه کلا یک هفته کامل درس بخونی باعث میشه زده بشی باید بعضی وقتا یه فاصله بگیری نه زیاد ک کلا دور بشی نه ی جور استراحت مث استراحت بین دو نیمه😁🤝

یا اینکه وقتی درس میخونی خیلی به نتیجه و اینکه اگر نشه فک میکنی یا نه به شکستای درسی قبلی؟

اره ب همشون فک میکنم 😕

حق داری من به خاطر یه سری معلمای عقده ای و تدریس اشغالشون و مدرسه گوهمون افسرده شدم ولی ۱ هفتس خونم ...

منممم 

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه در حد رایگان واقعا میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4