2777
2789
عنوان

یه کلمه با لهجه ی خودت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 23105 بازدید | 1508 پست
کنس ازگیل کوهیه فک کنم ولی به اون ازگیلایی که فصل بهار تو خیابونا در میاد زرنگ هستن مزه ملس میدن ازگ ...

ازگیل ژاپنی منظورته؟

اون زرد رنگا که همراه آلوچه می‌خوریم😂

با افتخار دختر ایرانم...💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازگیل ژاپنی منظورته؟اون زرد رنگا که همراه آلوچه می‌خوریم😂

من نمیدونم ژاپنیه ،ولی تو شهر آمل توی خیابون ها درختاش هست درختای بلندی داره میوه هاش معمولا اردیبهشت زیاد بود زرد رنگ بودن شبیه زرد آلو ولی یکم درازتر خیلی آبدار و اینکه توش هسته های قهوه ای چنتا داره 

مردم آمل که بهش میگفتن ازگیل ولی خیلی خوش طعم بودن تو شهرهای دیگه ایران اصلا ندیدمش مخصوص اونجاس فکر کنم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

ایییی خدا صبرت بده روله نه باز مه رفیق لر درم که دیرتر شوهرشون میشدن ولی لک اینورا مخصوصن سمت ما میب ...

من رفتم دکتر گفتن شوهرت خیلی اسپرم ضعیفی داره بدون هیچ جلوگیری بچه دار نشدیم رفتیم ای وی اف الان تو مرحله فریز جنین هستیم که شش تا جنین برام شکل گرفته چند وقت دیگه باید برم انتقال 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

من رفتم دکتر گفتن شوهرت خیلی اسپرم ضعیفی داره بدون هیچ جلوگیری بچه دار نشدیم رفتیم ای وی اف الان تو ...

عزیزمم انشالله خدا کمکتون کنه 

مطمئنم انتقاله با موفقیت انجام میشه فقط قبلش حتمنننن خودتو تقویت کن ببین چی گفتن اینجا مثلا میگفتن کمرتو گرم نگه دار ک جنین و بگیره استرس نداشته باش انشاالله خیره و با خوشی تاپیک بارداری بزنی روله

برای شروع بد نگفتی🥴😂جمله قبلی ام میشه خوب شوروع کِردی🥴بله شیرازی ام عزیزمباید بگی عامو ولت نَمیکُ ...

اخه نه شهرتون اومدم نه چیزی ازش میدونم فقط تعریفش رو شنیدم 

اینم چون کاراکتر اول رمانی که خوندم شیرازی بود فهمیدم واینکه راسته غذای محلی و محبوب شیراز کلم پلوعه

♥مامان محمد امین هستم♥