2777
2789
عنوان

یه کلمه با لهجه ی خودت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 23106 بازدید | 1508 پست
دقیقا اینو ما کرمانی‌هام میگیم

عه چه باحال🥲

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

سلام میدونم اصلا به بحثتون ربطی نداره ولی تورو خدا یه چیزی بهم بگین من بدنم کلاااااا کک و مکه کل بدنم دست پا کمر همه حااااا یعد ما میخوایم بریم عروسی من موهام پیکسی کره ایه دلم میخواد کراپ بپوشم ولی به خاطر کک ومکام خجالت میکشم چیکار کنممم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خالوژن مگر آیم دوسه دیره؟

نه باوه😂😂😂

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

میشه یه صلوات برام بفرستی 

حالم خوب نیست ♥️

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

مطمئنی نمیگه بلات بخوره تو سرم

والله نمی‌دونم بعضی اوقات حرف می‌زنیم خانم اینو میگه چطور مگه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

والله نمی‌دونم بعضی اوقات حرف می‌زنیم خانم اینو میگه چطور مگه

اگه بگه بلام تو سرت کلمه ی خوب نیست.اما اگه فگه درد بلات تو سرم فرق داره از روی محبته.

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 
اگه بگه بلام تو سرت کلمه ی خوب نیست.اما اگه فگه درد بلات تو سرم فرق داره از روی محبته.

نمی‌دونم دیگه خدا داند ممنون از توضیح دادنت

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم