2777
2789
عنوان

یه کلمه با لهجه ی خودت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 23106 بازدید | 1508 پست
من نوراباد استان فارسم.اما یاسوجی ها و بختیاری هاهم همین زبونن

ای جانم عزیزم مانا باشین ❤️🫂

خیلی ببخشید ناراحت نشین ولی من از کسایی که با این زبون حرف میزنن واقعا میترسم. اون دخترخانم یاسوجی که فیلمشون پخش شده بود همینطوری حرف میزدن تو فیلم. 

این زبون مال قوم خاصیه؟ همه شون همینطوری ترسناکن یا فقط یاسوجیا این مدلی ان؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بححح😍😍 من خودم جایی زندگی میکنن ک ترکمنن اکثرا میفهمم🥲😍

وایییییییییییی چههههه خوووووووووووووووب((((((((((((((((((((:

مننننن هییییییییییییف ترکمنیم زیاد جالب نیست و گیر کردم چون تو محیط خونه فامیل کلاس مدرسه ترکمنی صحبت میکنن و من گییییییییییج هعببببببب

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

ای جانم عزیزم مانا باشین ❤️🫂خیلی ببخشید ناراحت نشین ولی من از کسایی که با این زبون حرف میزنن واقعا ...

همچنین شما قشنگم

من اصلا دوست ندارم تفرقه افکنی کنم یا نظر بد راجب یاسوجیای عزیز بدم خودشون میدونن و خداشون😂ولی ما استانامون هم فرق داره چه برسه به قومیتمون.صرفا زبونمون یکیه و خب من خیلی یاسوجیا رو نمیشناسم نمیدونم 

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

همچنین شما قشنگممن اصلا دوست ندارم تفرقه افکنی کنم یا نظر بد راجب یاسوجیای عزیز بدم خودشون میدونن و ...

آهان. پس زبونتون اینطوریه. من فکر میکردم مثلا یه قوم خاصی این مدلی حرف میزنن. 

مرسی عزیزکم 🤗😍❤️

آخرش میام همدان از خودشون میپرسم

😂واقعا راست میگم!

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

ما میگیم شوبوک

چه باحال😂💅

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

تاپیک هامیسین اوخمادیم چوخ آز ترک زبان جوردوم البته ترکین هر منطقسین اوزون جور بیر دیلی واردی الله توم هم وطن چه یاخن چه اوزاق سلامت السین شاد خرم اولرند  اولسونلار  مام از اطراف ارومیه 

زبان ترکی ما با خود ارومیه وتبریز فرق میکنه  پس خانوم ایراد نگیر بگین چرا چ رو ج نوشتیم