2777
2789
عنوان

سرمون رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 67 پست
خدارفتگانت هم بیامرزه قبل ازاینکه مامانم قبول کنه مراسم بزاره خونمون بهشون گفت من عروسم تازه زایمون ...

ممنون عزیزم 

اره زشت هست بگه نیاید 

ب مامان یا خواهرش بگید باهاش حرف بزنه تا راضی بشه بره اونجا بنده خدا الان حساس شده 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

اره مطمئنا چون تو غمن به این فکرنیستن دیگران دارن اذیت میشن، ان شاءالله سر کسی نیادمصیبتخداارامش نصی ...

اره گناهم دارن 

الهی امین عزیزم 

ممنون

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خدارفتگانت هم بیامرزه قبل ازاینکه مامانم قبول کنه مراسم بزاره خونمون بهشون گفت من عروسم تازه زایمون ...

از طبقه پایین تا طبقه بالا ده دقیقه راهه؟

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

از طبقه پایین تا طبقه بالا ده دقیقه راهه؟

خدا رحمتش،کنه واقعا سخته نمیشه به شماهم بگیم تحمل کن چون به شما ربطی نداره که مجبور به تحمل باشید او ...

ممنون گلم همچنین رفتگان شمارو 

اره واقعا سخته 

میدونی میگیم گناه دارن چندین ساله همسایه هستیم دوروزه پسرشون رحمت خدا رفته الان شرایط روحی خوبی ندارن نهایت ی هفته این صداها باشه ولی اگر بهشون بگیم بی شک تا عمر دارن یادشون میمونه مجبوریم تحمل کنیم تا بگذره

ممنون گلم همچنین رفتگان شمارو اره واقعا سخته میدونی میگیم گناه دارن چندین ساله همسایه هستیم دوروزه پ ...

من خودم واقعا وقتی قرآن گوش میدم استرس میگیرم

حالم بد میشه 

میترسم

دلم میگیره

من خودم واقعا وقتی قرآن گوش میدم استرس میگیرمحالم بد میشه میترسمدلم میگیره

قران خوبه صوتشون انگار فرق داره اونکه عادیه خوبه این ک برا مراسمات میخونن واقعا حال ادمو بد میکنع 

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز