سلاممم بخدا ک دیگه سرم درد گرفت پسر همسایه امون رحمت خدا رفته دوروز اسایش نذاشتن، از ساعت هشت صبح تا یازده شب قرا ئت قران میذارن دم حیاطشون ،
دوباره صبح از هشت گذاشتن حتی بعدظهری دو ساعت برق رفت گفتم الان قطع میشه دیدم همچنان قران میخونه امروز اون یکی همسایه امونم شاکی بود ادم میمونه چی بگه بهشون خدا رحمتش کنه جایگاهش بهشت ابدی ،خدا صبرشون بده ،غم اخرشون باشه ولی خب حداقل قران داخل خونه بزارن ن دم حیاط و صداشو زیاد کنن ،بدتر از اون ده پونزده ساعت ی بند بخونه فک کنم قران رو کامل دوره کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻
😑 دایی من فوت شده بود یک روز قرآن گذاشتیم مراسم داشتیم همسایه ها ریختن سرمون که شما آرامش برای ما ن ...
ما دو سال طبقه پایین یه پیرمرد پیرزن مستاجر بودیم این آقا هر روز تو نماز صبح با صدای بلند قرآن میخوند گریه میکرد پسرش تصادف کرده بود فوت شده بود برا همون
والا ما چیزی بهشون نگفتیم بعد دو سال دخترم بزرگ شد می گفت از صداش می ترسم مجبور شدیم جامونو عوض کنیم
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتر از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
اره اون بنده خدا حالشون ک دست خودشون نیس خدانکنه کسی داغ بیینه گفتم تاپیک بزنم با شما عزیزان حرف بزن ...
خدا همه رفتگان شما رو رحمت کنه که مراعات حالشونو میکنین. 🌹
مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻
ای وای چ بد خدا رحمتشون کنه عزیزم از اونجا دورش کنید این مراسمات سنگینی داره ایشون تازه زایمان کرده ...
خدارفتگانت هم بیامرزه قبل ازاینکه مامانم قبول کنه مراسم بزاره خونمون بهشون گفت من عروسم تازه زایمون کرده پیش خودمه ولی بیچاره ها جا گیرشون نیومد خیلی زشت بود گناه داشتن اخه حیاط مامانم اینا ۳۰۰متره یه پذیرایی بیرون توحیاط داریم جداست واسه همین اومدن رو انداختن بعد مامانم اززن داداشم خواهش کرد گفتش گناه دارن مصیبت دارن داغدارن جوون ازدست دادن دور ازجون دورازجون مثل پسرم بوده بیا ببرمت خونتون یا ببرمت خونه مامانت گفتش نه اصلا هیچ جا نمیرم اینا هم نیان اینجا مراسم بگیرن اخه خونش ده دقیقه راهه طبقه دوم هستش اسانسور هم دارن ولی نمیدونم اونقد مادرم پروش کرده لوسش کرده که اینجوری شده مالک همه چیز شده