2777
2789
عنوان

سرمون رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 67 پست
۱۱۰؟واقعا برای این چیزا میان؟

آره ما یه بار زنگ زدیم فروشگاه شیرین عسل سر کوچه مونه بلندگو می ذاشت دم در هر روز موزیک میذاشت یعنی مغزمون ترکید یه روز زنگ زدیم اومدن گفتن دیگه بعد اون داخل مغازه با صدای کم آهنگ میذارن

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتر از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهنگ گوش بده 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بهت حق میدم .مادرهمسرم فوت شده هر پنجشنبه مراسم روضه ودعای کمیل دارن .خاتم کوتاه هم نمیاد زیر ۳ساعت ...

بازم س چهارساعت خوبه اینا از هشت صبحه تا یازده شب 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

خدا واسه کسی نیارهاکه براتون مقدور چند روز محل زندگیتون تغییر بدید

چه خواسته عجیبی، خب الان با صدای یلند قران یعنی تسکین پیدا میکنن؟ جوونشون زنده میشه ؟ بیشتر فحش میخوره اون بیچاره

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

آره ما یه بار زنگ زدیم فروشگاه شیرین عسل سر کوچه مونه بلندگو می ذاشت دم در هر روز موزیک میذاشت یعنی ...

اگر برا اینجور چیزا بود اره سریع زنگ میزدم باز میگم الان حالشون خوب نیس ی وقت دلشون نشکنه نفرینم کنن

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

بازم س چهارساعت خوبه اینا از هشت صبحه تا یازده شب

اونم آزار دهنده اس یه هفته اول تمام اونجا بودیم همین مراسم داشتیم  خواهرشوهرم یا قران روشن میکرد یا نوحه میذاشت .بعدم که مراسم هرهفته رو باب کردن .هفته گذشته رفتم تویه اتاق دیگه بیرون نیومدم تا تموم شد 

متاسفانه اهل اهنگ گوش دادن نیستم ولی تی وی زیاد کردیم ولی بازم صداش هست😭

یه چند روز تحمل کنید قرانم بد نیست ثواب داره 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز