2777
2789
عنوان

روز عشق

129 بازدید | 13 پست

دلبرم :) یکی یدونه قلبم
هیچ وقت فکرشو نمیکردم یه روزی
یکی بیاد تو زندگیم که همه کسم بشه
هم نفسم بشه ، همدمم بشه
خلاصه که من باتو بی نیازترینم ...
خوبیات انقد زیاده که ‌ ‌ ‌ ‌
قابل توصیف نیست ولی اینو بدون که
قدر تک تکشونو‌ میدونم ...
و هرروز خداروشکر میکنم که بهترین
بندشو مالک قلب من کرده
عشق دلم ولنتاینت مبارک. ❤️

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم امضاتو دیدم گفتم شاید بتونی کمکم کنی

من وسواس شدید فکری دارم،۵ماهه حامله م وحاملگی خیلی سختی دارم استراحت مطلقم وتنها ۲۴ساعت توخونه فقط روزی دوبار یه نفر میاد کارامو انجام میده حتی اب میده دستم ومیره

بچه مو ۹ماه پیش تو ۲سالگی بخاطر نفهمی دکتر از دست دادم،از اول حاملگی هم مشکلات زیاد داشتم الان حس میکنم افسردگی شدید دارم دکتر هم نمیتونم برم فقط دلم میخاد یکی مغزمو خاموش کنه،دو روز پیش دکتر گفت کمی جفتت جلوعه روزگارم جهنمه تو مغزم ولوله س هرچی خودمو دلداری میدم فایده نداره ،میگم نهایت همه چی دست خداس ومن هیچ کاره م ولی بازم شب وروز فکرم درگیره اگه بچم نمونه اگه فلان شه بستان شه دلم میخاد فقططططط گریه کنم حتی اونم نمیتونم

..........
عزیزم امضاتو دیدم گفتم شاید بتونی کمکم کنیمن وسواس شدید فکری دارم،۵ماهه حامله م وحاملگی خیلی سختی دا ...

کدام شهری عزیزم 

چرا امواج منفی را در ذهنت پرورش می دی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

عزیزم امضاتو دیدم گفتم شاید بتونی کمکم کنیمن وسواس شدید فکری دارم،۵ماهه حامله م وحاملگی خیلی سختی دا ...

سریال شروع کن نگاه کن 

سریال فانتزی یا معمایی

من فقط بافیلم میتونم خودم کمی مشغول کنم

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

کدام شهری عزیزم چرا امواج منفی را در ذهنت پرورش می دی

چون زندگیم سخته چون بچه مو سر هیچ وپوچ از دست دادم چون شوهرم فراریه چون حامله م وحاملگی سختی دارم وهرروز باهاش یه داستان ومشکل جدید دارم چون استراحت مطلقم و۵ماهه رنگ آسمونو ندیدم،چون شوهرخیر ندیده م شده بلای جونم،چون سیرم از نفس کشیدنم وآرزوم مردنه،چون بدبخت واقعی منم

..........
سریال شروع کن نگاه کن سریال فانتزی یا معماییمن فقط بافیلم میتونم خودم کمی مشغول کنم

متنفرم از همه چیز هر لحظه م بااسترس میگذره چیجوری مغزم آروم بگیره،انقدر مشکلات تو زندگبم هست که میگم خود خدا هم میگه این دیگه تنها راهش مردنه

..........
چون زندگیم سخته چون بچه مو سر هیچ وپوچ از دست دادم چون شوهرم فراریه چون حامله م وحاملگی سختی دارم وه ...

می تونی بیایی خصوصی 

متنفرم از همه چیز هر لحظه م بااسترس میگذره چیجوری مغزم آروم بگیره،انقدر مشکلات تو زندگبم هست که میگم ...

عزیرم باید به خودت آرامش بدی 

بارداری سختی در پیش داری 

همسرت باعث ناراحتی ات شده

چرا ازش باردار شدی 

دلیل فرار همسرت چیه 

می تونی بیایی خصوصی

درخواست دادم اما اگه واقعا میتونی کمکم کنی وگرنه حرف زدن راجب مشکلاتم گره ای باز نمیکنه وحتی حالمم بدتر میکنه،اروم باش واسترس نده وخدابزرگه وبرات خوب نیست و....همه اینا رو خودم بلدم 

..........
درخواست دادم اما اگه واقعا میتونی کمکم کنی وگرنه حرف زدن راجب مشکلاتم گره ای باز نمیکنه وحتی حالمم ب ...

مرسی من هم پذیرفتم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز