2777
2789
عنوان

میخوام باردار شم ولی

195 بازدید | 17 پست

ولی میترسم با این وضع جامعه و گرونی نتونم خوشبختش کنم و فقط توی زندگیش سختی و کمبود بکشه از اون طرف شوهرم عاشق دختر بچس خیلییییی دوست داره دیگه تازگیا بنده خدا به من میگه دخترم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغلتون درامدتون چجوره خونه دارید یا مستاجر

شوهرم توی شرکت کار میکنه خداروشکر زندگیمون خوبه خونه ام مال خودمونه ولی این وضع گرونی رو میبینم همش میترسم شرمندش بشیم ولی از اون طرف حسرت و کمبود حضور بچه توی خونمون خیلی احساس میشه

شوهرم توی شرکت کار میکنه خداروشکر زندگیمون خوبه خونه ام مال خودمونه ولی این وضع گرونی رو میبینم همش ...

خب باز خوبه خونه دارید. اگر سنتون میره بالا بچه بیار. خدای اونم بزرگه. خودتم ی کار انلاینی چیزی راه بنداز تو خونه کمک خرج بشی

خب باز خوبه خونه دارید. اگر سنتون میره بالا بچه بیار. خدای اونم بزرگه. خودتم ی کار انلاینی چیزی راه ...

قصدم همینه بنظرتون ادمینی توی اینستا بخوام شروع کنم درامد داره؟ یا باید سابقه داشته باشی

انشالله خدا بهتون یه دختر سالم و صالح بده عزیزم 

خیلی روزگار بدیه شده 

من که خودم شرمم میاد تو صورت دخترم نگاکنم ناخاسته آوردمش تو این دنیای که محبت پدری هم نداره 

۲ روزدیگه تولدشه یه ماهه میگه مامان چند روز دیگه مونده 

خدا خدامیکنم بتونم براش یه کیک کوچیک بگیرم خوشحالش کنم 

قصدم همینه بنظرتون ادمینی توی اینستا بخوام شروع کنم درامد داره؟ یا باید سابقه داشته باشی

ی چند تا نمونه ریلز و و استوری قشنگ درست کن، اپ های مورد نیازت را دانلود کن باشون کار کن. یاد بگیر فیلم و عکس ادیت کنی باشون. بعد به عنوان نمونه کار بفرست براشون. فرق کسی که نمونه کار داره با کسی که نداره زمین تا اسمونه. 

تو زندگیت کمبود داشتی بخاطر اون میترسی

من خودم مجردی سختی کشیدم راستش بخوای ولی هیچ وقت به روی خانوادم نیووردم ولی وضعشون بعد ازدواج من خیلی خیلی بهتر شد بابام خونه خرید ماشین خرید ازدواجم خیلی خیر داشت انگار😂😂

انشالله خدا بهتون یه دختر سالم و صالح بده عزیزم خیلی روزگار بدیه شده من که خودم شرمم میاد تو صورت دخ ...

ممنون از دعای خوبت عزیزدلم انشالله گل دخترتون همیشه تنش سالم و خوشبخت باشه 

الهییی اگه نتونستی کیکم بخری خودت واسش درست کن مطمئن باش خوشحال میشهه که مامانی داره که به فکرشه