2777
2789
عنوان

مشاوره

111 بازدید | 12 پست

سلام توروخداراهنمایی. کنین به خاطریه چی چرت شوهرم زنگ زدپدرم گفت بیابادخترت بحثمون شده پاشوبیاخونه ام درحالی که اول اینکه ماهیچ مشکلی نداریم بعداینکه اخلاق. شوهرمم یکم تنده من ازخاتوادن پنهون میکردم میگفتم نفهمن ولی خودش بادستای خودش شخصیت خودشوخوردکردچیکارکنم که شخصیتش وخانوادم فراموش کنن خیلی فکرکخیال میکنم 

وای دقیقا شوهر من 

زنگ میزد به بابای من که بابا بیا دخترت ببین چه رفتاری میکنه 

گفته بودم دعوا رو خودمون حل کنیم به خونواده ها نگیم 

دوس داره وقتی به بابام میگه من میترسم آبرومون نره 

انقدر این کارو مرد هی من خواستم قضیه رو جمع کنم باز دعوای بعدی این کارو کرد 

اخرش الان دیگه خونوادم براش ارزش قائل نیستن 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای دقیقا شوهر من زنگ میزد به بابای من که بابا بیا دخترت ببین چه رفتاری میکنه گفته بودم دعوا رو خودم ...

مادزشوهرم خیلی بهش یادمیده کلاشوهرم خوبه فقط از اون اون خط میگیره خانوادمن میدون میگن که شوهرت خوبه ولی تون یادش میده

مادزشوهرم خیلی بهش یادمیده کلاشوهرم خوبه فقط از اون اون خط میگیره خانوادمن میدون میگن که شوهرت خوبه ...

بنظر من مرد خوب نمیزاره یادش بدن

مادر شوهر من اذیتم نمیکنه 

ولی شوهرم تعصب شدیدی بهش داره

اونروز ساعتم مونده خونه مادر شوهرم ظرف شستنی درمیارم 

اورده داده به شوهرم بعد من دیدم شیشش شکسته

گفتم شیشه شکسته یا تو حواست نبوده یا مامانت از دستش افتاده 

داد و هواااار که گه نخور سر مادر من ننداز تو دست و پا چلفتی هستی 

نه دوسش دارم اما باهام خوب تا نمیکنهازش جدا میشم در تلاشم مستقل شم

برای من اول اینجوری نبودخدایش وقتی دیدازجاریم خوشم نمیادالبته دلیل داشته که ازخوشحالی نمیتوانیم شوهرابجی منو تحویل نمی گیره درحالی شوهرابجی اصلا بااین کاری نداره کلی هم تعریفشومیکنه بعدمادرشوهراشغالم بیشرف خودش ازجاریگ خوشش نمیاد ولی عصر شوهرم ویادمیده پر میکنه میگه زنت جاریش حرف نمیزنی شوهرم من یکساله اینجوری شده اصلا همچین آدمی نبودعوصی پرش میکنه بااینکه مریضه ها ولی با دخالت میکنه تو همه چیز بیشرف ببخشیدابددهنی میکنیم پیش ما