2777
2789

من دارم اصلا اصلا راضي نيستم چند سال بود avenاستفاده ميكردم خيلي راضي بودم اينجا تعريفشو شنيدم رفتم سينره خريدم پشيمون شدم دوباره aven خريدم

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم تازه خریدم ..از صابون بهتره.

حالا یه چی بهت بگم دعام میکنی من همش پول ژل شستشو میدادم الان شامپو بچه زرد فیروز میزنم عالیه خیلی خوبه عین همون ژلاس اذیتم نمیکنه چون واس بچس هم قیمتش خویه واست میمونه امتحانش کن

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
حالا یه چی بهت بگم دعام میکنی من همش پول ژل شستشو میدادم الان شامپو بچه زرد فیروز میزنم عالیه خیلی خ ...

مرسی عزیزم اره شیمیایی نداره .برا موهام بخرم خوبه؟اخه دیگ ژل صورت خریدم😧😧

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
مرسی عزیزم اره شیمیایی نداره .برا موهام بخرم خوبه؟اخه دیگ ژل صورت خریدم😧😧

نه واس مو نه ب جا ژل صورت هر وقت ژل صورتت تموم شد اونو بخر عزیزم

واس موی سرم من سان سیلک میزنم راضیم بسته ب جنس موت بخر من موهای فره زردش خیلی ب سرم میبره نرم میشه صورتیش واس موی نرماله

نه واس مو نه ب جا ژل صورت هر وقت ژل صورتت تموم شد اونو بخر عزیزم واس موی سرم من سان سیلک میزنم راضی ...

مرسی خانومی خداخیرت بده.قیمتش چنده؟مشکلم اینه میرم حموم تا بیرون میام موهام‌میخاره☹☹

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
مرسی خانومی خداخیرت بده.قیمتش چنده؟مشکلم اینه میرم حموم تا بیرون میام موهام‌میخاره☹☹

قربونت برم عزیزم خواهش میکنم فک کنم10تومن اینا تا11 من راضیم من3دور سرمومیشورم غلیظ هیچ وقت احساس خارش ندارم شامپویی ک خوب کف کنه و نرمم کنه خوبه این ک اینجوریه رو سر من ب موهای من برد

قربونت برم عزیزم خواهش میکنم فک کنم10تومن اینا تا11 من راضیم من3دور سرمومیشورم غلیظ هیچ وقت احساس خا ...

مرسی عزیزم .حتما میخرم 

حالا یه چی بهت بگم دعام میکنی من همش پول ژل شستشو میدادم الان شامپو بچه زرد فیروز میزنم عالیه خیلی خ ...

عزيزم واسه پوستاي خشك استفادش جالب نيست چون به شدت خشك ميكنه و به مرور چروك افزايش پيدا ميكنه 

نیلا دختر ناز من
عزيزم واسه پوستاي خشك استفادش جالب نيست چون به شدت خشك ميكنه و به مرور چروك افزايش پيدا ميكنه 

اِ من ولی راضی بودم عزیزم  حق داری پوست با پوست فرق داره باید دید چی ب پوست ادم میبره