2777
2789
آره یه خورده تند روی هس یه مقدار سیاستمدار باش

یعنی جمله بدی هست

من آخه ناراحت شدم چندین بار باهام بی احترامي و سرد رفتار کرده بود

آخرین بار تو ایتا واسش پیام احوالپرسی دادم سریع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی جواب 

حتی نپرسید فلانی دلیل ناراحتی و دل خوری ت چیه

حتي جواب سلام هم نداد 

🥲🥲

یعنی جمله بدی هستمن آخه ناراحت شدم چندین بار باهام بی احترامي و سرد رفتار کرده بودآخرین بار تو ایتا ...

شاید نمی خواد تحویلت بگیره 

خودت رو بی ارزش نکن 

سنگین و تودار باش 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی جمله بدی گفتم؟ به نظر شما🥲

سلام ببخشید نبودم 

جمله بدی نگفتین 

خیلی توی رابطه بی تجربه هستین 

سیاستمدارانه حرف نمیزنین 

امکان داره به خاطر سادگیتون ازتون سوء استفاده بکنه 

مراقب باشین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
سلام ببخشید نبودم جمله بدی نگفتین خیلی توی رابطه بی تجربه هستین سیاستمدارانه حرف نمیزنین امکان داره ...

اره من خیلی ساده م

ما هر دو خانم یم

این خانم خيلی کنجکاوی کرد تو زندگیم

اولش خودش باهام گرم گرفت و یه بار اومد خونه مون

گفت چرا مبل ندارین چرا بچه دار نشدین چرا مسافرت نمیرین و ...... نمي دونم یهو چشون شد سرد شد باهام لحن پیامش با تندی بود کلماتی مثل دیگه و اصلا و ... استفاده‌ می کرد فهمیدم تو ایتا بلاکم کرده و آنلاين بودن ش رو مخفی کرد تا من پیامش دادم

🥲🥲🥲 یه بارم رفتم ديدنش خیییییلی سرد برخورد کرد اصلا تحویلم نگرفت 

به نظر شما من ادم بدی ام یا مقصرم 

دلم خیییلی شکست

تا حالا کسی‌ این جور باهام رفتار نکرده‌ بود 🥲🥲

سلام ببخشید نبودم جمله بدی نگفتین خیلی توی رابطه بی تجربه هستین سیاستمدارانه حرف نمیزنین امکان داره ...

یه دکتر بهم معرفی کرد گفت از آشناها مون هست برو پیشش

من یه جلسه‌ رفتم نمي دونم چی طور شد گفت دیگه پیش دوستم نرو خودت از اینترنت دکتر سرچ کن 🥲

اره من خیلی ساده مما هر دو خانم یماین خانم خيلی کنجکاوی کرد تو زندگیماولش خودش باهام گرم گرفت و یه ب ...

شما فوق العاده آدم ساده ای هستین وقتی کسی جوابتون نمیده ، التماسشون نکنین 

بزارین بره ، محلشون نزارین 

سیاستمدار باشین 

چن سالتونه ؟؟؟

شما فوق العاده آدم ساده ای هستین وقتی کسی جوابتون نمیده ، التماسشون نکنین بزارین بره ، محلشون نزارین ...

من هر بی احترامی و سردی باهام کرد سکوت کردم 

گفتم از دستش ندم🥲

یه دکتر بهم معرفی کرد گفت از آشناها مون هست برو پیششمن یه جلسه‌ رفتم نمي دونم چی طور شد گفت دیگه پیش ...

خیلی راحت به یه ورتم نگیرش کات کن 

من هر بی احترامی و سردی باهام کرد سکوت کردم گفتم از دستش ندم🥲

ببخشید دوتا سوال اینجا پیش میاد 

اول ، چرا از دستش ندین ؟؟؟

دوم به چه قیمتی نگهش دارین ؟؟؟