2777
2789
عنوان

گوشیم خم شده چرا

434 بازدید | 10 پست

دیشب با شوهرم دعوام شد یه هفته نیست گوشیه رو خریدم میدونس روش حساسم پرتش کرد 

الان از بغل نگا میکنم یکم خم شده انگار اومده جلو یه کوچولو

خیلی غصه میخورم چیکار کنم؟چیزیش نمیشه؟

چرا من هرچی ک بگیرم ذوقشو کنم خراب میشه عاخه

شاسیش کج شده باید ببری تعمیرکار گوشی ببره زیر دستگاه درست میشه یه ۳۰۰ یا ۴۰۰ تومنی خرج داره

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

اگه مشکلی نداره و کار می‌کنه مهم نیست ☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشی رو باز میکنن؟یا کامل میزارن زیر دستگاه

نمیدونم بخدا فقط میدونم هر گوشی خم شده باشه میبرن زیر دستگاه آها اره یادم اومد ازمن یبار اینجوری شده بود باز کردن گوشیو

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

اره کار میکنه ولی عاخه تازه خریده بودمش خیلی رفته رو مخم چیکار کنم🥲

خب پیش اومده! فک کن قضا بلا بوده!☺️ 

اگه ببری برات درست می‌کنن.

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

نمیدونم بخدا فقط میدونم هر گوشی خم شده باشه میبرن زیر دستگاه آها اره یادم اومد ازمن یبار اینجوری شده ...

😔ی هفته نیست خریدمش بخدا 

خدا لعنت کنه شوهرمو 

حالا الان برا من مشکلی نداره کار میکنه فقط خم شدگیش رو مخمه باید حتمن ببرم تعمیرکار؟

خب پیش اومده! فک کن قضا بلا بوده!☺️ اگه ببری برات درست می‌کنن.

قضا بلای چی دیگ هرچی دلش خاست گفت هرکار دلش خاست کرد اینم خراب کرد

حتمن باید ببرمش پیش تعمیرکار؟

😔ی هفته نیست خریدمش بخدا خدا لعنت کنه شوهرمو حالا الان برا من مشکلی نداره کار میکنه فقط خم شدگیش رو ...

نبری هم‌اشکال نداره عین همیشه کار میکنه ولی خب خاستی خم شدگیش رو هروقت برطرف کنی باید ببری تعمیرکار 

قضا بلای چی دیگ هرچی دلش خاست گفت هرکار دلش خاست کرد اینم خراب کردحتمن باید ببرمش پیش تعمیرکار؟

خب راه دیگه‌ای نداره ، اگه بهش فشار بیارید ممکنه ال‌سی‌دیش بشکنه. اونو باید با دستگاه کم‌کم درستش کنه ، با دست نمیشه که.