2821
2789
عنوان

انتی وجنسیت

134 بازدید | 12 پست

خانما من رفتم انتی نینی سالم بود خیلی شیطونی میکرد دوبار.بستنی خوردم برگشتم تا موفق شد دکتر..اخرشم گقت  احتمالا پسره ولی ب کسی نگو قطعی ..احتمال داره اشتبا کنه؟

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

عکسشو بفرست

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه پهلو نداری و خوشگل شدی پسره

اتفاقا پسر میزنه به پهلو ن شکم من پسرم تو پهلو بود

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اگه پهلو نداری و خوشگل شدی پسره

ربطی ندازه

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

برای من خواب بود اونقدر سرفه کردم تا بیدار شد گفت پسره 😁۱۲هفته معلوم شد والان پیش دبستانی فداش بشم.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

عه میگن شکم تیز میشه که

واسه من نشد

هرکی ی طوریه نمیشه قطعی گفت

اره دیگه اینام که میگن روشای قدیمیه

دقیقا