ته_چین مدیر استارتر عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 138 عنوان اسباب کشی🗿📦 53 بازدید | 3 پست یچه ها برای لسباب کشی از کی شروع کنم ب جمع کردندست تنها هستمو اسنکه بنظرتون وسایلمو بشوریم یا بعد اسباب کشی بشورم🙄؟ی چیز بدی که هست معلوم نیست فروردسن یا اردیبهشت جا ب جا میشیم ولی احتمالا طولانی ترین حالتش نیمه اردیبهشته 🙏خدایا شکرت مطمئنم که بهم کمک میکنی تا مادر بشم🥺♥️ 1403/11/24 | 16:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شومانا عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 6374 منم اردیبهشت ماه اسباب کشی دارم میرم تو خونه خودم 😭😂خستمه 💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست
یه_نیمچه_نقاش عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 4506 از اواسط اسفند کم کم جمع کن وسایلتو همین حالا بشور و جمع کن اونجا راحت فقط پهنشون کن چراغهای کوچه را شکستند،زورشان به صبح که نمیرسد،درختهای قد کشیده را سر زدند،زورشان به جوانه ها که نمیرسد،زمستان است قبول زورشان به بهار که نمیرسد...
ته_چین مدیر استارتر عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 138 از اواسط اسفند کم کم جمع کن وسایلتو همین حالا بشور و جمع کن اونجا راحت فقط پهنشون کن مبلمم میخواستم بدم بشمرن الان بشورم یا بعدا ؟ 🙏خدایا شکرت مطمئنم که بهم کمک میکنی تا مادر بشم🥺♥️
ته_چین مدیر استارتر عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 138 منم اردیبهشت ماه اسباب کشی دارم میرم تو خونه خودم 😭😂خستمه بسبامتی عزیزممنم بعد چخارسال دارم میرم خونه خودم تقریبا 🙏خدایا شکرت مطمئنم که بهم کمک میکنی تا مادر بشم🥺♥️