2777
2789
عنوان

کسی عضو گروهای محیط زیستی هست

57 بازدید | 10 پست

یه سوال دارم دقیقا چه کار هایی انجام میرن؟

تمیز کردن طبیعت و کاشت نهال و اینحور کارها؟

آدم به درد بخور هم توشون هست؟

اصلا چطوری باید عضو شد

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گروه محیط زیستی نمیدونماما هستن کسانی که کیسه پلاستیک مصرف نمیکننپوست میوه و سبزی رو برای مصرف دام خ ...

دوست دارم یه فعالیت مفیدی انجام بدم

از اونجایی که به طبیعت علاقه دارم تصمیم به اینکار گرفتم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
دوست دارم یه فعالیت مفیدی انجام بدماز اونجایی که به طبیعت علاقه دارم تصمیم به اینکار گرفتم

لازم نیست عضو گروه بشی

خودتم میتونی

استفاده از کیسه پارچه ای جای پلاستیک برای خرید هرچیزی 

اگه کیسه همراهت باشه و دیگه کیسه پلاستیک نگیری خودش چقدر از مصرف پلاستیک کم میشه

همینطور خشک کردن پوست میوه و سبزی  و رساندن دست دامدار مثلا هم با دور ریختن پوست میوه شیرابه درست نمیشه هم عالی مفید برای دام هست 

من این دوتا ‌کار انجام میدم

اگر جایی برم بتونم مقداری اشعال ها رو جمع میکنم 

لازم نیست عضو گروه بشیخودتم میتونیاستفاده از کیسه پارچه ای جای پلاستیک برای خرید هرچیزی اگه کیسه همر ...

خب من دوست دارم با بقیه مردم تعامل داشته باشم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

من عضو نیستم ولی طرفدار محیط زیستم، گیاهخوارم، آشغال نمیریزم، سعی میکنم پلاستیک کمتر استفاده کنم، خرید میرم واسه جیزای کم مشما نمیگیرم میزارم تو کیفم، خیلیا رو دیدم فیلترسیگار و آشغال جمع میکنن

نجیب تر از آن باش که برنجانی🌱