2777
2789

منظورم مادرم و خواهر برادرم نیست 

منظورم دایی ها  و خاله هست😕

دلم نمی‌خواد شوهرم باهاشون ارتباطی داشته باشه 😕میان فالوش میکنن😕

بنظرتون چیکار کنم 

ببینید خانواده مادری من آدمای خوبی نیستن تیکه میندازن پشت همه حرف میزنن حتی چند روز پیش تو جمع بهمون حرف بدی زدن😑

پشت سر من و دختر خالم حرف در آوردن اون قطع ارتباط کرده من چیکار کنم حالا

اینا دوران مجردی خیلی اذیتمون می‌کردن حالا چون شوهر من وضع مالیش خوبه میان سمتون پول بکشن

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

دیگه دایی و خاله همسر فامیل نمیشن، رفت و امد نداشته باش خودت هم تو گوشی شوهرت اونا رو بلاک کن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووف چیکار کنم رو مخمن😑

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

پیج شوهرت رو پرایوت کن ریکوست دادن قبول نکنه

پیجش کاریه عزیزم 😭دایی هام میرن فالوش میکنن 

خب قطع ارتباط کن مجبور نیستیمنم بعد ازدواجم خیلیا رو گذاشتم کنار و خیلیم راضیم

جدی منم می‌خوام قطع ارتباط کنم اما میترسم برن در مغازه اش یا بهش پیام بدم  الان شما مثلا شوهرت با دایی و خاله هات ارتباط نداره؟

دیگه دایی و خاله همسر فامیل نمیشن، رفت و امد نداشته باش خودت هم تو گوشی شوهرت اونا رو بلاک کن

درسته اینا خیلی سریشن 

ببینن هر کی تو پولداره بهش میچسبن

جدی منم می‌خوام قطع ارتباط کنم اما میترسم برن در مغازه اش یا بهش پیام بدم الان شما مثلا شوهرت با دا ...

خب برن چی بگن؟ ب همسرت بگو تحویل نگیره رسمی و سرسنگین برخورد کنه

من و همسرم کلا کاری با نسبت آدما نداریم آدم درستی باشه خیلی نسبتش دور باشه رفت و آمد میکنیم

آدم نادرستی باشه حتی درجه یک هم باشه میذاریم کنار 

خب برن چی بگن؟ ب همسرت بگو تحویل نگیره رسمی و سرسنگین برخورد کنهمن و همسرم کلا کاری با نسبت آدما ندا ...

خودمو اذیت میکنن کلی تیکه میندازن بهم بعد به شوهرم میگن فلان کارو برامون جور کن و باهاش درست برخورد میکنن

شما کارتون درسته منم می‌خوام همین کارو کنم بزارمشون کنار ولی از این میترسم نرم خونشون قطع ارتباط کنم ولی بازم دایی هام یه جوری باهاش ارتباط داشته باشن

خودمو اذیت میکنن کلی تیکه میندازن بهم بعد به شوهرم میگن فلان کارو برامون جور کن و باهاش درست برخورد ...

خب یعنی اگه شما ب همسرت بگی با اینا رفت و آمد نکنیم قبول نمیکنه؟ یا بگی کاری براشون نکن گوش ب حرفت نمیده؟

خب یعنی اگه شما ب همسرت بگی با اینا رفت و آمد نکنیم قبول نمیکنه؟ یا بگی کاری براشون نکن گوش ب حرفت ن ...

نه مشکل این نیست عزیزم شوهرم به حرفم گوش میده مشکل از فامیل منه 

نه مشکل این نیست عزیزم شوهرم به حرفم گوش میده مشکل از فامیل منه

خب عزیزم تا شما اجازه ندین اونا نمیتونن کاری کنن ک

دوبار ک ب شوهرت رو انداختن کارشون انجام نداد اهمیت نداد میفهمن از شما چیزی بهشون نمیماسه بیخیال میشن 

خب عزیزم تا شما اجازه ندین اونا نمیتونن کاری کنن کدوبار ک ب شوهرت رو انداختن کارشون انجام نداد اهمیت ...

درسته مرسی از راهنماییت عزیزم 😘