2777
2789
عنوان

کادو ولنتاین

226 بازدید | 13 پست

کادو ولنتاین فقط باید واسه شوهر باشه؟

نمیشه واسه خواهرم یا دوستم یا مامانم یا بابام یا یکی از اعضای خانوادم که عاشقشم بخرم باید حتما جنس مخالف باشه؟.؟؟.؟

بنظر من روز عشقه حالا هر نوع عشقی فرقی نمیکنه من میخام برا دخترمم یچیزی بخرم

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز عشقه عزیزم هرکسی می‌تونه عشقت باشه 

خانومای باردار گروه داریم کسی نمی‌خواد تو روبیکا هست 😍 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

همش فکر می کنم چه حوصله ای دارن مردم هی روز جدید اختراع می کنن اما باز میگم شاید یه نفرم دلخوشیش به یه باکس خرس و شکلات باشه من چرا باید بدم بیاد

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

نه ولنتاین روز عاشق و معشوقه.چ چیزایی درمیارن ایرانیا.برا خدا هم بخر .عشق ب خدا و .....مث تو شعرای حافظ و سعدی تو دبیرستان .اصلا بیا کادو ولنتاین نماز بخون. یکی رو دیدم استاتوس امام رضا گذاشت برا روز ولنتاین . داریم ب کجا میریم؟روز دختر داریم جدا.روز مرد داریم زن داریم هرچیزی ب مناسبت خودش.همه چی رو قاطی نکنید لطفا