2777
2789
عنوان

چرا اینقدر زشتم 😭😭😭

1370 بازدید | 92 پست

چرا من باید اینقدر زشت باشم تو مدرسمون همیشه خجالت میکشم همیشه باید سرم پایین باشع که کسی قیافم نبینه مگه من چه گناهی کردم که از هیچی شانس نیوردم تو سر صف همه خوشگل شیک قد بلند همیشه باید در حال خجالت کشیدن از قیافم باشم 

الکی الکی هم نگید اعتماد به نفس باید داشته باشی 

اعتماد به نفس الکی چه فایده داده  وقتی واقعیت یه چیز دیگست 

اینقدر ماسک زدم از الان تنگی نفس گرفتم کاشکی نفسم قطع شه 

....

عزیزم . دیگه همینه سعی کن با اخلاق خوبت و نجابتت ، زیباییت رو به چشم بیاری ‌.

اگه خیلی لاغری کمی وزن اضافه کن که صورتت پر تر بشه و  قشنگ تر میشی ، یا اگه تپلی کمی وزن کم کن مطمئن باش تو هم زیبایی داری ولی باید ببینی چجوری می تونی مشخصش کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین الان ناراحتی برای همین شاید حرفا روت تاثیری نداشته باشه 

ولی منم تو این جامعه بودم از مدرسه و دانشگاه و سر کار همه جور آدمی دیدم 

آدمایی که از لحاظ ظاهری بسیار پایین تر از خیلیا بودن ولی وقتی باهاشون حرف می‌زدی از رفتار و کلامشون عزت و اعتماد به نفس می‌ریخت 

اونا روی بقیه ابعاد فردیشون کار کرده بودن مثلا پریشون خیلی بوی بود شغل داشتن و یه حرفه ای بلد بودن 

اگه بخوای به قیافه بچسبی و همش غصه بخوری تا آخر یه آدم ببخشید بدبختی میشی 

که از زندگی هیچ چی نفهمید 

خیلی مراقبت های پوستی هست که طاهر رو بهتر میکنن میتونی امتحان کنی 

عزیزم . دیگه همینه سعی کن با اخلاق خوبت و نجابتت ، زیباییت رو به چشم بیاری ‌.اگه خیلی لاغری کمی وزن ...

مثلا چه زیبایی پوست تیره چاق قد کوتاه دماغ چاق موهای کم پشت چیش زیبا هست کاشکی جرات خودکشی داشتم ای کاش 

....

میتونی عکست بذاری ؟ شاید بتونیم راهنماییت کنیم ،شاید هم خودت زیادی حساسی

من مطمئنم عکس هم بذارن همه میان الکی میگن وای چقدر خوشگلی قیافم چاقه دماغم هم خیلی چاقه پوستم هم تیره هست خیلیا تا حالا تو روم یا پشت سرم قیافم رو مسخره کردن واسه همین از اول سال تا حالا هیچ جایی جز مدرسه نرفتم هر روز میرم مدرسه بعد میام تو اتاقم روز بعد باز همینطور حتی امسال خانواده ام شمال رفتن من از خجالت نرفتم تو خونه تنها موندم 

....

عزیزم مگه چند سالته بعدشم اصلااا زشت وجود نداره الان همه خوشگلن اونی هم ک فک میکنه زشته بلد نیست ب خودش برسه

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

من خودم همسن و سال تو بودم همش از خودم ایراد میگرفتم عکسای دسته جمعی با دوستامو اصلا دوست نداشتم الان من از همه ی اون خوشگلا خوشبختترم بخدا قسم

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊

من مطمئنم عکس هم بذارن همه میان الکی میگن وای چقدر خوشگلی قیافم چاقه دماغم هم خیلی چاقه پوستم هم تیر ...

عکس بده من واقعا عیباتو میگم

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

عزیزم مگه چند سالته بعدشم اصلااا زشت وجود نداره الان همه خوشگلن اونی هم ک فک میکنه زشته بلد نیست ب خ ...

۱۶ سالمه نه واقعیت رو گفتم 

خواهشا نگید به خاطر بلوغه و فلان من از بچگی یادمه خیلی وقتا واسه قیافم میشستم تو ایوون شبا گریه میکردم 

....

۱۶ سالمه نه واقعیت رو گفتم خواهشا نگید به خاطر بلوغه و فلان من از بچگی یادمه خیلی وقتا واسه قیافم می ...

ن گلم بزرگتر بشی قشنگ تر میشی چاقی خب برو باشگاه یا توخونه رژیم بگیر 

ن گلم بزرگتر بشی قشنگ تر میشی چاقی خب برو باشگاه یا توخونه رژیم بگیر

اینا همش فکرو خیاله کسی که زشت باشه تا آخر زشته کسی که تنبل باشه تا آخر تنبله کسی که بی عرضه و بی اراده باشه تا آخر همینه کسی هم که قد کوتاه باشه تا ابد کوتاهه 

....

مثلا چه زیبایی پوست تیره چاق قد کوتاه دماغ چاق موهای کم پشت چیش زیبا هست کاشکی جرات خودکشی داشتم ای ...

همون دیگه باید به خودت برسی ، وزنت رو کمتر کن با ورزش، پوستت هم شادابتر میشه ، موهاتم رسیدگی میخواد شامپو نزن، با سدر و گل سرشور بشور 

ظریف و لاغر که بشی قدت هم به‌وزنت میادو جذاب میشی