2777
2789
عنوان

استاد عقده ای

95 بازدید | 4 پست

من معرفی استاد اندیشه برداشتم نمرم شده ۶ استاد هرچی التماسش میکنم نمره رو ۱۰ نمیکنه بنظرتون برم اموزش دانشگاه یا ریاست جایی دستم بنده ؟ 

از یه شهر دیگه میام پول خونه اینا ندارم فقط همین یه درس عمومی مونده 

دیگه این اساتید عمومی و معارف را کجای دلمون بذاریم، میخواند بگند ما هم باسوادیم! ما هم میتونیم! 

کاش درسهای عمومی و معارف کلا از دانشگاه جمع میشد.

برو پیش مدیر گروهت، یا حالا که به نمره اش نیاز داری باید بری پیش خودش باهاش حرف بزنی

اگر دیدی جوابت را ندادم، یعنی اعلان کامنتت را پاک کردم و نخوندمت☺️

دیگه این اساتید عمومی و معارف را کجای دلمون بذاریم، میخواند بگند ما هم باسوادیم! ما هم میتونیم! کاش ...

برم یعنی پیش مدیر گروه کامیپوتر یا کلا واحد اموزش به خدا فقط همین درس نمره بده از شنبه باید برم سرکلاسای کارشناسیم نده باید تا تیر برم سر کلاس فقط همین شهریه بدم تا امتحان بعدیش شانسی داشته باشم 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

برم یعنی پیش مدیر گروه کامیپوتر یا کلا واحد اموزش به خدا فقط همین درس نمره بده از شنبه باید برم سرکل ...

پیش مدیر گروهتون برید و پیش خودش، تمام مشکلاتتون را بگید ولی طوری حرف نزنید که انگار درسش مهم نیست. پیگیر باشی درست میکنه. اگه دیدی درست نشد به واحد اموزشتون هم یه سری بزنید

اگر دیدی جوابت را ندادم، یعنی اعلان کامنتت را پاک کردم و نخوندمت☺️

پیش مدیر گروهتون برید و پیش خودش، تمام مشکلاتتون را بگید ولی طوری حرف نزنید که انگار درسش مهم نیست. ...

خیلی ممنونم عزیزم صب میرم حضوری باهاش حرف بزنم کاش قبول کنه