2777
2789
عنوان

تازه عروسم دوس دارم خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2591 بازدید | 101 پست

من یکی از نزدیکامون اینجوریه بعدم اگه اینجوریه چرا می مونی برو پزشک قانونی و کلانتری یا خونه پدرومادرت 😐جای کتک خوردنت رو نشون بده اگه نشون بدی باور میکنن دیگه مگه میشه نکنن عجیبه برام🔫😐

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممن حلال نمی کنم قضاوت ناحق اینا رو .بسیار دلم شکسته

عزیزم ناراحت نشو تقصیرشونم نیست اکثرا بخاطر اینکه تاپیکشون پربازدید بشه یا حوصلشون سرمیره اینجور چیزایی رو مطرح میکنن..عیبی نداره مهم اینکه خودت میدونی ک دروغ نمیگی و اینکه صرفا یه درد دل بوده و یا یک راهکار بهت بدن.اماخوب قضاوتت کردن 💔

بدم قضاوت کردن اونا معمولا همچین کسایی رو ندیدن ویاندارن

..

درهرحال دوست عزیز

تو احد قجر زندگی نمیکنییییی که 

راه زیاده .باید خودت ب خودت کمک کنی

وگرنه سکوت کن ب همین زندگی هم ادامه بده هم درنهایت عادت میکنی

ازمشاوره کمک بگیر

موفق باشی 

روانیه. یکبار منو حبس کرد توی خونه . رفته پیش پدرمادرم گفته غزاله میخاد طلاق بگیره بره دنبال آزادی ...

شوهر منم همینه و بیشتر بامشت میزنه توسرم ک جایی کبودیش نمونه رو بدنم برم به کسی نشون بدم.

بعضی شوهرا یا زنها انقدر بدن که کسی باورشون نمیشه حتی خودشونم باور ندارن که چقدر بد هستن

..

شوهر منم همینه و بیشتر بامشت میزنه توسرم ک جایی کبودیش نمونه رو بدنم برم به کسی نشون بدم.بعضی شوهرا ...

فقط خدا میدونه به من توی این خونه چی ها گذشته . چند شب پیش اونقد دعوا کردیم و جیغ زدم کل همسایه های بالا و پایین و کوچه ریختن بیرون. دستشو گذاشت جلو ذهنم داشتم خفه میشدم

فقط خدا میدونه به من توی این خونه چی ها گذشته . چند شب پیش اونقد دعوا کردیم و جیغ زدم کل همسایه های ...

های منم اینجوریم یه دوسه باری دستشو گذاشته جلو دهنم بعد دیگ نفسم بند میومدم مرگمو باچشم خودم دیدم هیچ وقت حلالش نمیکنم کثافت ....اون لحظه که کتک میخوری فوش دوس داری یکی بیاد نجاتت بده ویا پیش کسی بگی درکت کنه ....ولی متاسفانه همه میگن دروغ میگی مگه میشه فلانی بهترین پسره

..

بعد چکار کردی؟چرا لعضیا اینطورین؟عزیزم برا خودت اتفاق افتاده بعد میگی تاپیکش فیکه/:من خودم بد بین و ...

اخه خودم اینقدر اون دوران حالم داغون بود ک محال بود بتونم بیام بخاطرش تاپیک بزنم‌.کلا دیگه نمیومدم نینیسایت و با کسی هم حرف نمیزدم،چون واقعا حس بدیه.

الان خداروشکر فقط یکم شکاکیش مونده و اخلاقش تنده.

ک فهمیدم دلیلش فشار کاریه و اینکه نمیتونه بخاطر کار زیاد رابطه داشته باشیم برای همینم عصبی و شکاک میشه.

اونموقع ک اینطوری بود همیشه بدنم کبودو صورتم داغون بود .همیشه زیر گلوم جای انگشتاش بود..خیلی روزای سختی بود هنوز اون آسیبا تو وجودمه

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏