2777
2789

گاهی اوقات دلم برای خودم میسوزه اما سپردم ب اون بالاسری .... همسر من کلکسیونی از مشکل‌هاست اصلا حرف منطقی نمیشه باهاش زد فوری قهر میکنه تا یکهفته فضای خونه میشه زهرمار بعدشم من خودم باید برم سمتش وگرنه کوتاه نمیاد تو مسائلی که مقصر صد درصد خودش بوده.  خیانت هم کرده.  تمام داراییش رو از من پنهان میکنه ملک و طلا و ....می‌خره گاهی اوقات بهش میگم تو که پس انداز خیلی داری میگه هیچی ندارم صفر صفر   اما خودم رسید طلاهایی که خریده رو دیدم همچنین چک های زمین و خونه که میخرید رو چندتاشون دیدم   نمیدونم هدفش چیع از پنهان کاری     فقط خرج خونه رو میده  تمام درامدش میشه پس انداز مخفی . من فقط ب خاطر اینکه بچه رو بزرگ کنم تحمل میکنم   چون خانواده خوبی هم ندارم   

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزد منم سه ماهه عقدیم دوماهه که ول کرده رفته قهر کرده سر چیزای بیخود . اینا تو مغزشون مشکل دارن

بعضی ادما مریضن و اصلا نباید ازدواج کنن ،عقده ها و مشکلات روانیشونو روی زن تخلیه میکنن زن و پیر و داغون میکنن

بعضی ادما مریضن و اصلا نباید ازدواج کنن ،عقده ها و مشکلات روانیشونو روی زن تخلیه میکنن زن و پیر و دا ...

متاسفانه درگیر‌ یه مریض شدم که تو جامعه واسه خودش اسم و رسمی داره ولی اصلا آدم مناسبی واسه زندگی مشترک نیس 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
در حال حاضر اونه که منو نمیخواد و من هم بعد عید اقدام به طلاق میکنم

عزیزم کم و بیش تاپیکت هاتو خوندم اصلا نترس برو جلو با دلیل و مدرک بگو اون منو پس زد زود حق رو بهت میدن 

اطرافیان من اکثرا ازدواج دوم فوق العاده ای داشتن چون با چشم بازتر رفتن جلو 

خدا حتما قسمت خوبی برات گذاشته کنار

عزیزم کم و بیش تاپیکت هاتو خوندم اصلا نترس برو جلو با دلیل و مدرک بگو اون منو پس زد زود حق رو بهت می ...

خیلی میترسم اعتماد به نفسم کم بود بعد طلاق کمتر هم میشه 😔 کاش با چشم باز انتخاب میکردم . حس میکنم مشکل از منه که نتونستم ازدواج خوبی داشته باشم

خیلی میترسم اعتماد به نفسم کم بود بعد طلاق کمتر هم میشه 😔 کاش با چشم باز انتخاب میکردم . حس میکنم م ...

عزیزم تو هیچی کم نداری برو ببین دخترای بیکار و بی سواد و بی خانواده با ۳تا بجه دارن جدا میشن 

این حرفو به خودت نزن حتما جدا شو اون از این ضعفت سواستفاده میکنه 

بعدشم حتما برو تراپی اعتماد به نفستو بساز  چون تو هیچی کم نداری تو بهترینی 

تو نه اولین آدمی هستی کخ جدا میشی نه آخریش

عزیزم تو هیچی کم نداری برو ببین دخترای بیکار و بی سواد و بی خانواده با ۳تا بجه دارن جدا میشن این حرف ...

ممنون عزیزم بخاطر حرفای قشنگت 🫂

دردش چیه . شغلش چیه . ساکن کجایین ؟

بساز بفروشه  درامدش زیاده میدونم   اما اصلا جز خرج خونه چیزی نمیده    خدانگذره مادرش بهش یاد میده   میگه هرچی داری پنهون کن از زن و بچت    مادرش الان فلج شده افتاده گوشه خونه بازم دست برنمیداره    اینم گوش ب فرمان اون   دیگه کلا بیخیال شدم بذار پیش بره ببینم تا کجا میره   کلا از هیچ خرید و فروشش سودش هیچی خبر ندارم   یبار یکی برام خبر آورد نزدیک هفت تا آپارتمان تو ی نقطه خیلی خوب شهر داره که بنام مادرش و برادرش کرده که مثلا چیزی ب دهن ما نرسه     منم گفتم عیب نداره ب دهن خودش هم نمیرسه    برادرش و زن برادرش گرگ هستن همه رو میکشن بالا خیالت تخت ....  دیگه ازش بریدم اصلا کاری باهاش ندارم 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

دردش چیه . شغلش چیه . ساکن کجایین ؟

چون خیلیاا رو میشنوه مهریه میگیرن   لابد می‌ترسه منم مهریه بگیرم   درحالی که من اصلا اهل اینچیزا نیستم   من حق طبیعی خودمو عرضه ندارم بگیرم چ برسه ب مهریه    دیگه بیخیالش شدم ببینم تا کجا پیش میره   تهش ب چی میرسه   اما تازگیا یذره شصتم خبردار شده دارم یکم خودمو جمع و جور میکنم   این جور مردها تکیه گاه پیری میشن بنظرت ؟؟؟؟    پس خودم باید ب فکر خودم باشم   درآمدم کمه اما میتونم باز یکم خودمو جمع و جور کنم 

2790
2778
2791
2779
2792