2777
2789
عنوان

طبیعیه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 24 پست

بچس عزیزم یکمم شاید لوس بار اومده

وقتی چیزی پرت می‌کنه آروم بهش بگو اینکارت درست نیست

بیا یه بازی بکنیم و توپ رو بندازین تو سبد هرمی زیاد بندازه برندی

از این جور ترفندها استفاده کن ببین جواب میده

دعواش کنی بدتر میشه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

طبیعیه شما حساس پر توقعی نسبت ب بچه هات هرچی شیطون تر بهتر بچه رو سرکوب کنیو

الان ک اینجوری اصلاااا مهم نیست 

میگم بزرگ هم شد اینجوری نباشه و اگ کاری لازمه از الان بکنم ک بزرگ شد لجباز و..........  نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه که پسرت این مشکلاتو نداشته چون موهاش کوتاهه نمیشینی شونه کنی براش با کش محکم ببندی 

منم بچه بودم واقعا بدم میومد موهام بسته باشه سرم به شدت درد میگرفت وقتی رفتم دبستان دیدم باید مقنعه بپوشم و زیر مقعنه باز باشه خیلی گرم میشه خودم میرفتم به مامانم میگفتم که ببنده برام

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

دختر منم نزدیک ۵ سالشه همینه

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

بچس عزیزم یکمم شاید لوس بار اومدهوقتی چیزی پرت می‌کنه آروم بهش بگو اینکارت درست نیستبیا یه بازی بکنی ...

اصلااااا دعواش نمیکنم

ولی باباش خیلییییی لوسش کرده

چون میدونه پیش باباش من نمیتونم چیزی بهش بگم

میبینی یهو لیوان ابو ریخت زمین

یا لیوانو پرت ک ک هزار تیکه شد و......... 

معلومه که پسرت این مشکلاتو نداشته چون موهاش کوتاهه نمیشینی شونه کنی براش با کش محکم ببندی منم بچه بو ...

انشالله خوب میشه🙂

میترسم بزرگ هم بشه این اخلاقا رو باز داشته باشه

اصلااااا دعواش نمیکنمولی باباش خیلییییی لوسش کردهچون میدونه پیش باباش من نمیتونم چیزی بهش بگممیبینی ...

باید به باباش هم بگین که در مورد پرت کردن باهاش صحبت کنه چون میبینه باباش هواشو داره واسه همون پیشش اینجوری میکنه بی تفاوت باشین و عکس العمل نشون ندین ولی با باباش حرف بزنین که اونجوری مواقع باباش بگه این کارا خطرناکه و بهت آسیب میزنه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه